Čistička vzduchu Recenze Winix Zero Pro

Recenze Winix Zero Pro

Čistička vzduchu Winix Zero Pro s nadstandardní eliminací částic na 99,97 % nabízí plně automatický systém se dvěma senzory, který zajistí to ideální prostředí nejen pro alergiky. Uvnitř se nachází pět různých filtračních stupňů, které zachycují a eliminují jednak prachové částice, ale i třeba bakterie, viry a chemické látky. Klíčové vlastnosti - maximální velikost místnosti 120 m² - 5 stupňů…

jnmaskova23. listopadu 2025

Krásně se nám dýchá. Vzduch jako v lese.

Ocenila bych více možností plánovaného vypnutí.

lejska.jan14. října 2024

Čističku zapínám ob den na cca půl hodiny a v bytě je mnohem méně prachu a lépe se mi dýchá. Je lehká a při nočním režimu i tichá. Určitě doporučuju.

Registrovaný uživatel1. března 2024

V bytě je o dost méně prachu, je to citelně znát při stírání nábytku i pohledu proti světlu. Fouká z ní mírně chladnější vzduch, uvítáme to v letních dnech. Vzduch v bytě je lehčí a zmizí pach potu, při viroze jsme používali non stop

S čističkou vzduchu jsme spokojeni

alena.ol27. prosince 2023

tichý, výkonný

Registrovaný uživatel18. listopadu 2023

Zatím funguje ak má.

za krátkou dobu užívání - bez zjištěných nedostatků.

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

Zatím krátce.. takže se uvidí...

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

rychle vyčistí vzduch od prachu i zápachu rychlé zapojení, zprovoznění

vyšší cena vykoupená kvalitním zpracováním

Registrovaný uživatel23. října 2022

Výkonný, jednoduché ovládání, jednoduchá výměna filtrů

V automatickém režimu přepíná do režimu spánku i když není úolně tma. Pak je nutné nastavit manuálně. V režimu spánku stále svítí malá světýlka, pro mě rušivé.

Koupila bych znova. Doporučuji.

Registrovaný uživatel7. září 2022

Snadná manipulace a ovládání, tichý chod, koupeno na základě velmi pozitivních recenzí, 3 letá záruka

Registrovaný uživatel30. dubna 2022

zatím je krátká doba na hodnocení

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

-ve sleep režimu je opravdu tichounký -čističku jsme kupovali kvůli synovi, který má alergii na břízu, ktrou máme pod okny a rozhodně mu teče méně z nosu -intuitivní ovládání -automatické přepnutí do sleep režimu

-kontrolky i ve sleep režimu svítí hodně

jsme spokojeni

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

je to divný, ale přestal jsem chrápat :D vzduch se opravdu zdá být jiný; takový lehčí, velice příjemný na dýchání máme krátce, takže nechci hodnotit antibakteriální účinek, ale zdraví jsme na spaní je opravdu tichá lehká na přenos

doporučil bych, jak obchod, tak i produkt

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Vzduch je čisčí, hluk přijatelný.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

cílem nákupu bylo čištění vzduchu/pachů z krbových kamen, používám ve velkém pokoji 53 m2 (obývák + kuchyně), pro pročištění používám turbo, jinak automatický režim, i velký pokoj dokáže "pročistit", turbo hlasité, ale používám jen občas, ostatní režimy jsou tiché, pro mě dobrý produkt za rozumné peníze

očekával jsem trochu vyšší level pročištění od pachů (obecně, při vaření/krbová kamna), klasické vyvětrání je mnohem efektivnější/rychlejší, tedy za mě ne *****, ale ****, ale pro pokoj 30-40 m2 asi optimální

Registrovaný uživatel3. října 2021

Tichá, vše funguje jak má, lehká na přenášení.. Nechápu komentáře o tom. Že je těžká. Lehce jednou rukou lze přemístit..

Registrovaný uživatel22. září 2021

Snadná obsluha, návod k použití přehledný, jasný. Tichý chod, vzduch čistý.

Registrovaný uživatel14. června 2021

Tichý, velmi jednoduchý na obsluhu. Pracuje tak jak má.

Registrovaný uživatel12. června 2021

Již 4 den po zakoupení hučí poloha sleep a 14 po poloha low ,vůbec nechytá prach .při telefonické reklamaci 4 den od zakoupení ,mi bylo řečeno že mají na reklamaci 30 dnů. Za mě určitě nedoporučuji .Měl jsem si raději koupit Rohnson

Zklamání

Registrovaný uživatel14. května 2021

Pro automaticky provoz potrebuje relativne silne svetlo. V pritmi nebo pri zatazene obloze se prepina do sleep rezimu. Nema dalkove ovladani a bohuzel uz ani aplikaci pro smartphone.

Registrovaný uživatel6. května 2021

Není slyšet v nočním režimu. Kvalitně čistí. Výborná čistička.