krásně čistý vzduch

krásně čistý vzduch
V noci není vůbec slyšet.
Ve tmě relativně dost svítí led diody, lze to snadno vyřešit jejich zakrytím.
Velmi dobrý výrobek, jsem spokojená.
Vynikající! Manžel je silný astmatik a neustále se dusil, ani nemohl spát. Během pár dnů se to o mnoho zlepšilo. Čističku pouštíme jen na noc a je to zcela dostatečné.
Výborný kup, maximální spokojenost.
Dle filtrů fakt funguje
Při dlouhodobém působení na maximální výkon v uzavřeném pokoji je vzduch ZNATELNĚ jiný, příjemnější (šlo o takový test)
V letních měsících používám i jako klimatizaci :D na maximální chod je schopna znatelně ochladit místnost
Jako astmatik potvrzuji zlepšení podmínek
Na první dobrou dodán vadný ovladač, naprosto vstřícné jednání ze strany obchodu - v nejbližší možné době mi zdarma dopravili nový. Výjimečně plná spokojenost s koupí i přístupem obchodu ke spotřebiteli.
Zatím se jeví jako přínosný pomocník, snad u toho zůstane. Vzduch v místnosti je o poznání lepší, lépe se dýchá a v parných dnech je jako příjemný bonus mírné "ochlazení", alespoň v bezprostřední blízkosti čističky. Někteří zmiňovali jasnější modré podsvícení displeje jako rušivý element... Já mám čističku na stolku hned vedle postele a světlo mi nijak nevadí. Ale to je individuální.
Tichá
Senzor nočního režimu
Přenosná
Splňuje vše co jsme od toho očekávali.