Recenze Wilo Plavis 013-C-2G 2548552

WILO Plavis je automatická stanice na přečerpání kondenzátu a lze ji využít pro řadu zařízení včetně kondenzačních kotlů, klimatizací a odvlhčovacích jednotek. Má zabudovaný vizuální alarm, snadno jej uvedete do provozu a také jeho údržba je bezproblémová. Má kompaktní rozměry a tichý chod, navíc ušetříte na energiích díky jeho nízké spotřebě. Snadná instalace, rychlá údržba: Uvedení do…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Wilo Plavis 013-C-2G je čerpadlo s tichým provozem a jednoduchou instalací, které je nezbytné pro odčerpávání kondenzátu. Některé recenze však upozorňují na krátkou životnost a nespolehlivé spínání, což může vést k problémům. Výrobek by mohl být vylepšen o alarm a lepší technické řešení zakončení kabelů.

• Tichý provoz
  • Jednoduchá instalace
  • Dobrá cena
  • Nezbytné pro odčerpávání kondenzátu bez samospádu
  • Krátká životnost
  • Chybí alarm a informace o jeho připojení
  • Holé dráty bez zakončení a ochrany
  • Zpětný ventil by mohl být delší a kompatibilní s širšími hadičkami
  • Nespolehlivé spínání, riziko vytopení

Registrovaný uživatel25. dubna 2023

Funguje tak na půl, jedná sonda v čerpadýlku bez odezvy

Nekompletní, je to ukončeno holýma drátama. Jj, v návodě je sice napsáno, že si tam můžu dát bzučák. Ale už nepíší, kde si ho mám jako nezkušený koupit s hlavně jaký.

Špatný návod, ukončení kabelu holý dráty. Hnus. Stejně se nic nezmění

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

dobrá cena

Registrovaný uživatel27. října 2022

Jednoduchá instalace.

Registrovaný uživatel12. října 2021

Spíná když chce, spíš nechce ! Několikrát nás vytopilo !!

Registrovaný uživatel10. února 2021

Je nutné pro odčerpávání kondenzátu v případě nemožnosti odvést kondenzát samospádem.

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

- tichý provoz - jednoduchá instalace - věřím, že bude mít dlouhou životnost.

- neobsahuje alarm, což by ani nevadilo, ale neuvádí se ani žádný doporučený typ. Navíc holé dráty bez uvedení informace co s nimi, pokud alarm nenamontujete, mi přijde nedostatečné. Minimápně "el.čokoládu" by jste měli dráty zakončit a zajistit, aby byly mimo případný dosah vody. - zpětný ventil by mohl být o trošku delší s možností nasazení širčí hadičky pro průtok cca 10mm, aby se dala nasadit i širší hadička, než 8mm dodávaná s čerpadlem.

- uvedené nedostatky nemají vliv na funkci, pouze by uživatelům umožnily o něco lepší variabilitu, obslužnost a pochopení informací v manuálu, předevsím těch, které nejsou uvedeny, nebo jsou neúplné..

Registrovaný uživatel4. října 2020

Čerpadlo jsem musel po dvou letech vyměnit. Životnost není příliš velká.

Registrovaný uživatel27. března 2020

Prostě mne oslovil na internetu jako první a navíc cenově výhodný tichý provoz při topení je používán nepřetržitě

chyběl mně necelý metr výtlakové hadice, ale zákaznický servis mně dobře poradil

neměnil bych