Domácí vodárna Recenze Wilo HWJ 401 EM 2865898

Recenze Wilo HWJ 401 EM 2865898

Prémiová domácí vodárna se zárukou 5 let a atestem na pitnou vodu. Tato vodárna s membránovou expanzní nádobou nenáročnou na údržbu je ideální pro zásobování domácností studenou pitnou, užitkovou či dešťovou vodou. Je vhodná pro sání ze studní a nádrží o hloubce do 8 metrů. Všechny součásti přicházející do styku s čerpanou vodou jsou odolné vůči korozi, což zajišťuje dlouhou životnost a…

vladimir.cvancara8. dubna 2025

Už mám 3tí.....první vydrželo 13 let....druhé vydrželo 5 let....kolik vydrží toto, nevím, doufám že déle než 5 let. Stejný typ a stejný vyrobce.

Wilo, osvědčená značka

Registrovaný uživatel20. května 2021

Hlučnější než jsem předpokládal.

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

4 hvězdy

Registrovaný uživatel13. listopadu 2020

Perfektne funguje, meli jsme ten stejny model 16let bez vazne vady(jen vymena kondenzatoru elektromotoru po 5ti letech provozu). Zarizeni je kompaktni a je opravdu znát ze je vyrobeno a vyvinuto v evrope-zadna čína Navíc model 2020 ma mnoho zajimavych inovací ktere jsou jen k dobru funkčnosti

Neni to ani zapor spíš upozorneni ze cerpadlo nema zpetnou klapku a musi se instalovat zvlášť. Samozřejmě nic komplikovaneho.

Za 11.000,-s dph paradni produkt, bez starostí. Nevyžaduje žádnou údržbu