Ostrost břitů je vysoká a trvanlivá,holení je bezpečné, břity se snadno čistí proudem vody a líbí se mi i balení soupravy
Nevím o žádném zaporu
Prostě jsou to moje oblíbené žiletky,které jsem ve vašem obchodě koupil za dobrou cenu.

Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive je podle recenzí produkt s vysokou kvalitou a trvanlivostí břitů, který zajišťuje bezpečné a pohodlné holení. Uživatelé oceňují jeho poměr cena/kvalita a dlouhodobou spokojenost. Jedinou výtkou je ojedinělý případ záměny produktu při odeslání.
Nevím o žádném zaporu
Dlouhodobě stálá kvalita
Byl mi odeslán jiný holící strojek Wilkinson Quattro s tím, že obrázky jsou ilustrativní.
kvalita
Super holenícko a 8 ks. náhradních hlavic.
manžel je maximálně spokojený s řadou Wilkinson již několik let - produkt použivá obden
Wilkinson je kvalita, která nezklame. Strojky a hlavice Gillette nebrat. Vždycky když jsem koupil Gillette, byly to tupé padělky, se kterými se nedalo ani jednou oholit.
Dobrý poměr cena / kvalita