Škubačka drůbežePři škubání je třeba drůbež nejprve napařit, aby bylo možné opeření odstraňovat lehce a čistě. Díky tomuto kombinovanému zařízení, ve kterém je škubačka a spařovací zařízení, je obojí možné v jednom kroku.
Informace o Wiesenfield WIE-PPS-55 škubačka a kotel na paření drůbeže
Popis
Při škubání je třeba drůbež nejprve napařit, aby bylo možné opeření odstraňovat lehce a čistě. Díky tomuto kombinovanému zařízení, ve kterém je škubačka a spařovací zařízení, je obojí možné v jednom kroku. Přitom se tento přístroj od společnosti Wiesenfield ukázal jako ideální pomocník, který za vás během chvilky tuto časově náročnou a namáhavou práci převezme. Se spolehlivým kotlem na paření drůbeže jste vždy připraveni.
Tento kotel na paření drůbeže má objem 55 l a je dimenzován na 3-5 kuřat v jednom pracovním kroku. Výkonný topný článek 3300 W přitom dosáhne velice rychle požadované teploty. Vkládání a vyjímání drůbeže usnadňuje koš z ušlechtilé ocele o rozměrech 29 x 29 x 51 cm. Teplota se nastavuje dle velikosti každého opeřence.