Chutná

Chutná
Moje kočka nic jiného nejí ma to ráda
Někdy chutná,někdy ne.
Kočkám chutnalo
Naším kočkám moc chutná.
Kocourkovi moc chutnají
kočičkám chutná moc
kočičky mlaskají
Spousta skvělé, husté krémové omáčky u Whiskas creme soap, (mým kocourkem je ovšem nejvíc oblíbená zn. "klasický výběr" v oranžové barvě paketu), kterou můj kocourek velmi miluje a klidně by mu stačila i jen samotná omáčka.
Stejně tak mu chutnají i kapsičky Felix a i výhodné balení 50ks mini kapsiček zn. Sheba (kde by té omáčky mohlo být prý zase o něco více...)
Tato varianta kapsiček se dá v obchodech i na e-shopu jiných petshop firem velmi špatně sehnat, skoro nikde nemají. Konkrétně specializovaný klasický (drůběží) výběr v oranžovém obalu.
A při větším odběru by možná bylo dobré zařídit místo sáčků paketíků) po pouhých 4 kusech kapsiček, celou cenově zvýhodněnou kartónovou krabičku s větším množstvím kapsiček naráz.
Jinak jsem zatím velmi spokojená s nabídkou vašeho zboží já i můj kocourek! (dodání bylo velmi rychlé a opatrně zabalené, aby se obsahu cestou nic nestalo).
Kočička nic jiného nechce, má ráda omáčku, která hned zmizí. Tento produkt používáme každý den.
Žádné zápory. Jen je těžko dostupný v obchodech.
Kapsičky Whiskas Soup obsahují velké množství bílé krémové omáčky, kterou mé kočky milují, v normálních kamenných obchodech nejsou k sehnání, někdy v Tescu, ale jsou výrazně dražší než v tomto shopu.