Myčka nádobí Recenze Whirlpool WSIO3O34PFEX

Recenze Whirlpool WSIO3O34PFEX

Úzká vestavná myčka nádobí Whirlpool WSIO 3O34 PFE X energetické třídy D měří na šířku jen 45 cm. Ozdobí tak i malé kuchyňky. I přes kompaktní rozměry se postará až o 10 sad nádobí naráz. Senzorová technologie 6.

dag.vojackova23. dubna 2024

Opět jsem vybrala Whirpool pro její spolehlivost. Hodnotím dobře třetí zásuvku , protože v š. 45 myčce je méně místa , tak se hodí. Vnitřní prostor mi příjdě prostornější - lépe navržený. Krátké i dlouhé programy 6. smysl, dezinfekce, PowerClean,Multizone... Používáme denně. Funguje výborně.

Naprostá pokojenost.

Registrovaný uživatel2. září 2022

tichý chod otevírání po umytí používám každý den

zatím jen jednu zustala kapsle do myčky v prostoru na ní rozmočená, spíše jsem ji špatně dala

jsem maximálně spokojená doporučuji

Registrovaný uživatel31. března 2022

Tichý provoz. Dobře myje. Dobře se do ní ukládá nádobí - variabilní šuplíky. Příborový koš. Snadná instalace.

O trochu vyšší cena a nedostupnost na skladech.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Je to naše první myčka a jsme mile překvapení. Nádobí je pěkně umyté i na ECO program.

Jediné s čím se pereme je, že pokud je spodní koš plný nádobí a vysuneme ho ven, tak nechtějí kolečka zapadnout zpátky do kolejnic a celý koš se musí nadzvednout a kousek zasunout z5, aby kolečka vjela zpátky do kolejnic.

Je to naše první myčka, takže moc nedokážeme srovnat, ale dá se říct, že jsme spokojeni :-).

Registrovaný uživatel21. listopadu 2021

Výběr byl v našem případě omezen prostorem. Myčka myje perfektně a neuvěřitelně tiše,ještě že svítí na podlahu. Používáme min. 1x denně.

Zatím jsme nic neobjevili.

Dobrá volba,doporučuji s čistým svědomím.

Registrovaný uživatel29. srpna 2021

výborná zásuvka na příbory, myje výborně, umyté nádobí nesmrdí jako u staršího modelu

Registrovaný uživatel12. února 2021

Rozměrově je pro dva lidi super. Kvalita myčky je výborná. Kvalita mytí je perfektní. Myčka je velice tichá. Je to naše první myčka a nechápu jak to mohlo jít bez ní. Instalace mi zabrala sobotní den a to včetně uprav místa pod kuchyňskou linkou, přívodu elektřiny a úpravy ( výroby) dvířek.

Po měsíci používání jsem nic nenašel.

Je to super.......

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

- velmi tichý chod -používám denně

-nelze nastavit oblíbený nejčastěji používaný program

Zatím spokojenost, doufám, že vydrží stejně jako předchozí myčka od Whirlpoolu