Myčka nádobí Recenze Whirlpool WIO 3T133 PLE

Recenze Whirlpool WIO 3T133 PLE

Neradi se zaměstnáváte ručním mytím nádobí a velice byste ocenili minuty navíc a redukci spotřeby vody? Tato vestavná myčka Whirlpool WIO 3T133 PLE dokáže pojmout na jeden mycí cyklus až 14 sad nádobí a vy si můžete naložit se svým časem dle vašich potřeb. Myčka patří do energetické třídy D. Pracovní cyklus myčky nenadělá hluk - její hlučnost dělá maximálně 43 dB, takže nebudete vyrušováni.…

Registrovaný uživatel26. září 2022

Jedoduchost ovladani, hlučnost, kvalita mytí, posuvný středový koš a možnost zuženi zásuvky na příbory.

Chybějicí ukazatel zbývajícího času

Výborná myčka

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

je natolik tichá, že ji vůbec neslyšíme, je možnost mýt pouze určený jeden koš - na výběr je možnost i jen ten příborový, funkce přídavná tryska na silně znečištěný plech, ten se uchytí na dvě úchytky a zmačkne se ta funkce, je to výborná věc a myje supr, starý pekáč se nám po pár mytích krásně vymyl.. paprsek na zemi, že je v chodu, je pěkně velké oranžové kolečko, po mytí se otevře a když necháte ještě chvíli vychladnout, je nádobí suché, jen v největších prohybech občas kapka, vyschnou krásně i plastové dozy. ovládání skryté ale v nerezu - to jsme chtěli. program 6.smysl - vyhodnotí zašpinění , nádobí je perfektně umyto a vysušeno.

nic - používáme několik měsíců a vše vyhovuje na max, snad jen horní koš na příbory někdy musím vyndat, jinak se mi do koše pod nevejdou vyšší sklenice, kterých mám hodně

koupila jsem v akci , kdy měla srovnatelné parametry jiná značka kterou jsem zvažovala, a ta stála v té době o 10 tis více, vůbec té volby nelituji, kuchyni máme spojenou s obývákem ale myčka není slyšet vůbec ani, když jste u linky.

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Méně místa

Registrovaný uživatel22. května 2022

Vysoká flexibilita vnitřního prostoru. Výsuvný šuplík na příbory šetří místo a zajišťuje kvalitní umytí příborů

S myčkou jsem spokojen

Registrovaný uživatel21. května 2022