Myčka nádobí Recenze Whirlpool WIO 3C33 E 6.5

Recenze Whirlpool WIO 3C33 E 6.5

Plně integrovaná myčka nádobí Whirlpool WIO 3C33 E 6.5 využívá k mytí technologii zvanou šestý smysl, která monitoruje stupeň znečištění vody a nádobí, a na základě toho upravuje průběh mycího programu tak, aby spotřeba vody a energie byla co možná nejnižší. K sušení je pak přítomen systém Door Opening System, který zajistí vždy po ukončení mycího cyklu, že dojde k automatické pootevření dvířek,…

Registrovaný uživatel19. května 2023

Sama se otevře na dosušení, světelná a zvuková signalizace po skončení programu, 6 smysl

Registrovaný uživatel27. listopadu 2022

Tichá, spolehlivá, intuitivní A hlavně je vše dokonale čisté.

Máme krátce, zatím jsme nic nenašli.

Rozhodně mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel26. června 2022

Množství volitelných uspornych programu

Registrovaný uživatel30. května 2022

Automatické otevírání dveří

Spodní prostor předešlé myčky byl řešen lépe, vešlo se tam více nádobí. Zde jdou dráty divně ohnuté a pár věcmi se prostor hned zaplní.

Registrovaný uživatel23. března 2022

pojme až 9 kg prádla, je tichá, přehledný display. Je vestavná do kuchyňské linky. Pračku používáme obden.

Zatím žádné zápory.

absolutní spokojenost. Tento výrobekk doporučuji.

Registrovaný uživatel21. února 2022

Krásně čisté a suché nádobí bez šmouh,jednoduché ovládání,spoustu místa na nádobí a posuvný košík na příbory.

Trošku hlučnější, neukazuje jak dlouho bude mýt.

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Od myčky jsem v tenhle cenové třídě neočekávala tolik úspěchu. Myje i sluší fantasticky.

Košíky jsou trošku vachrlaté. Byla jsem zvyklá na kvalitnější a bytelnější koše. Proto je to pro mě takový rozdíl. Na mytí však nemá vliv.

Mám jí teprve krátce ale jsem nadšená. Podle mě poměr cena-výkon odpovídá.

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Spokojenost hodne programu