Mraznička Recenze Whirlpool WHE39352 FO

Recenze Whirlpool WHE39352 FO

Pultový mrazák Whirlpool je typ samostatně stojícího mrazáku, díky tomu ho lze umístit téměř kamkoliv. Pultové mrazáky nabízí plno prostoru, můžete do nich tak naskladnit i objemnější potraviny. Celková hlučnost mrazáku nepřesahuje 42 dB. Jeho klimatickou třídu značí zkratka SN-T.

Registrovaný uživatel6. srpna 2023

Velký rychle namrazeny a jednoduché ovládání

Doporučuji stejnou značku jsme měl přes 20 let a stále funguje

Registrovaný uživatel30. ledna 2023

Každopádně každému doporučuji,jsme velmi spokojeni .

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Špatný...nefunkční....Vaše chování hrozné...mrazák je již dávno vráceny a od Vás si už nikdy nic nekoupím po této zkušenosti...si snad děláte že mne srandu tímto dotazem!!

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

spousta místa uvnitř perfektní umístění ovládání na dveřích uzamykatelné víko čtyři pevné koše perfektní domluva se servisním technikem 1HP servis

nemá deklarovaná kolečka trochu hlučnější než např. Gorenje vysoký odtokový otvor, odmrazenou vodu z něj budete muset stejně vytřít byl bohužel dodán s promáčklým skeletem, dovnitř vnikal teplý vzduch a namrazoval se

Registrovaný uživatel23. března 2022

Prostorní , osvětlením vnitřního prostoru. Vše v pořádku. Používán zatím měsíc.

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

výborný poměr ceny a užitných vlastností skutečně velmi slušná kapacita po "najetí" do pracovního režimu hlučnost neruší rozumná šíře pro projetí většinou zárubní

kolečka pouze 2 a lyžiny uvítal bych kolečka 4 otočná a 2 s brzdou ... jinak s tím "drobkem" nepohnete, když potřebujete

spokojenost ... kolečka si asi předělám sám :-)

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Ma FO a 6 smysl

super tichý chod motoru

Registrovaný uživatel29. září 2021

Velikost

Předčasne hodnoceni.

Mám ho velice krátce. Zatim nejde hodnotit. Dá se až po nějaké delši době jestli vydrži.