Myčka nádobí Recenze Whirlpool WBC 3C34 PF X

Recenze Whirlpool WBC 3C34 PF X

Usnadněte si život a nechte umývaní nádobí na myčce. Uvedená myčka Whirlpool WBC 3C34 PF X je vestavná a jedná se o standardní velikost o šířce 60 cm. Vložte nádobí dovnitř, zapněte ji a na zbytek zapomeňte. S hlučností vás nebude příliš rušit.

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Výhody má myčka WHIRLPOOL WBC3C34PFX opravdu bohaté. Má vylepšenou funkci pro důkladné mytí, je velmi prostorná a flexibilní díky vnitřní výbavě. Je nenáročná na spotřebu vody a energie. Nepatří mezi velmi hlučné spotřebiče, které byste nemohli v klidu zapnout v době odpočinku nebo na noc. Určitě ji ocení velká rodina s dětmi.

Více na CoVybrat.cz

Rozumná cena

Nízká spotřeba vody a energie

Vhodná pro větší rodinu, kapacita 14 sad nádobí

Přirozeně suší nádobí pomocí NaturalDry systému

Studené předmytí nádobí

Nemá možnost antibakteriálního oplachu

Viditelný ovládací panel

starova.eva21. ledna 2025

Krátký program, myje dobře.

Dobrá koupě

stanislav.stanek24. prosince 2024

Myje výtečně Velmi tichá

V horním koši je v jeho horní poloze poměrně málo místa na výšku. Dokoupil jsem koš na příbory a vyjmul zásuvku na příbory.

paulnature23. prosince 2023

U vestavěné myčky sedí stará čelní deska, takže stačilo přešroubovat, zapojit a už se myje! Myčka vypadá dobře a myje super!

Nelíbí se mě, že v případě troj - čtyřfunkčních tablet se tyto musí při každém mytí potvrzovat, kdežto standard je použití tekutých, či sypkých mycích prostředků. To je v dnešní době anachronismus!

Produkt doporučuji!

Registrovaný uživatel29. září 2022

zatím myto jen 2x , ale proti původní myčce nádobí umyto. používány stejné prostředky jako předtím.

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Dobře myje nádobí, má tichý provoz. Úsporná je spotřeba vody i elektrické energie.

Registrovaný uživatel14. června 2022

Ocením šuple na příbory, automatické otevírání myčky pro přirozené doschnutí, myčka je celkově tichá. Používáme cca 2 měsíce a jsme spokojeni. Měnili jsme za 10 let starou Boschku a zatím jsme nadšení.

Poměr cena x výkon super, vypadá dobře, funguje skvěle.

Registrovaný uživatel23. května 2022

Tichý chod, kvalitní umytí nádobí. Oceňuji, že se myčka sama otevře po dokončení cyklu.

Dobrý kup, poměr cena - výkon

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Nádobí je suché díky automatickému otevření dvířek po domytí. Program pro lepší rozpuštění tablety

Velice nešťastný design spodního koše. Horní koš mí pouze dvě polohy

Z myčky jsme celkem zklamaní. Dvířka myčky je třeba silou domáčknout dolů, aby se úplně otevřela. Jednotlivé šuplíky jdou ztuha vytahovat. Nejhorší je ale design spodního šuplíku. Výrobce se snažil, aby se do myčky vešlo co nejvíce sad nádobí, ale ve výsledku to nefunguje. Jednotlivé přihrádky na talíře jsou příliš blízko u sebe, takže velké talíře musím dávat ob jednu přihrádku, aby se nedotýkali. Málo přihrádek na hluboké talíře. Do spodního koše se nám nevešly hluboké talíře, takže jsem museli zvednout horní koš, kde je tak méně místa.

Registrovaný uživatel10. března 2022

Supr pomer cena výkon Neni ji vůbec slyšet Otevirani dveří u určených programů po domytí

Prozatím žádný

Registrovaný uživatel2. března 2022

poměr cena výkon (energetická náročnost) funkčnost

nazaznamenáno

Registrovaný uživatel9. února 2022

První myčku jsme měli taky Whirpool.Po 12 letech dosloužila,tak jsme koupili novou.Máme ji týden,spokojená.

Registrovaný uživatel4. února 2022

Tichá myčka, zásuvka na příbory, skvělé myje a má krásný displej.

Registrovaný uživatel3. února 2022

Myčku Whirlpool jsem již v minulosti měla. Proto návrat ke značce. Jsem spokojená, skvěle myje. Je zde šuplík na příbory. Myčka má přídavné trysky na silně znečištěné nádobí. Chod tichý.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

Po ukončení programů automatické pootevření dvirek.

Menší display z dálky hůř čitelný.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

tichý chod, šuplík na příbory zvlášť, ovládací panel vpředu

hůř se umísťují větší talíře(hůř drží)

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

Tichá, hezká, samootevírání dvířek po ukončení programu je super

Registrovaný uživatel25. března 2021

velmi tichá, vzhled super