Vestavná trouba Recenze Whirlpool W9OM24MS2H

Recenze Whirlpool W9OM24MS2H

Samostatná horkovzdušná trouba W9 OM2 4MS2 H s parním čištěním SmartClean a 6. smyslem se bude perfektně vyjímat ke vaší kuchyni. Novinka z řady W Collection využívá nového, barevného 3,5 palcového displeje pro ještě snadnější a intuitivnější ovládání. Samočisticí systém SmartClean spočívá v odstranění nečistot za pomoci kombinace páry, smaltovaného povrchu a speciálního čisticího cyklu.

lukas.dedek8. ledna 2025

Trouba a pečení perfektní.

Wifi aplikace v angličtině, recepty absolutně nanic. Ovládání přes aplikaci katastrofa.

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

Ovládání trouby se dá dobře pochopit . Jsem spokojená.

Registrovaný uživatel2. března 2021

v kategorii s šestým smyslem a teplotní sondou dobrá cena

Registrovaný uživatel14. července 2019

Samočistící systém SmartClean Ovládní přes Wi-fi Chytrý povrch proti otiskům prstů Technologie 6. smysl

Registrovaný uživatel13. července 2019

Samočištění SmartClean, přednastavené recepty, velmi dobré pečení

Naše spokojenost

Registrovaný uživatel8. července 2019

6.smysl pečení konectivita-Wifi Ready2Cook, Cook4 teplotní sonda

Registrovaný uživatel4. července 2019

vyšší cena ale odpovídá množství funkcí miluji výrobky se samočistící schopností pečení je pak radost doporučuji

Registrovaný uživatel3. července 2019

Super multifunkční trouba, vypadá luxusně a také skvěle peče. Doprovodné funkce jsou praktické, ovládání snadné. Jsme rádi, že jsme si ji vybrali

Registrovaný uživatel3. července 2019

Teplotní sonda Přehledný displej Samočistící systém SmartClean Ovládní přes Wi-fi

Registrovaný uživatel1. července 2019

SoftClosing objem 73l 6.smysl pečení konectivita-Wifi Ready2Cook, Cook4 teplotní sonda

Registrovaný uživatel30. června 2019

Dokonale propečené maso díky 4-bodové sondě Multisense SmartClean čištění za pomocí páry Design Dotykový 3,5 palcový displej Tiché dovírání dvířek Ovládání přes Wi-Fi

Registrovaný uživatel29. června 2019

Vynikající pečící možnosti, peče rovnoměrně, zajímavé funkce, teplotní sonda, samočištění, přednastavené režimy pečení a recepty, propojení s wifinou.

nemám na co si stěžovat

Registrovaný uživatel28. června 2019

Trouba peče skvěle, dobře a rovnoměrně ze všech stran, má parní samočisticí systém SmartClean, takže bez obav z drhnutí napečených skvrn, dá se snadno ovládat, má přednastavené programy, líbí se mi manipulace s pekáči a plechy, má dobré výsuvky.

je na ni moc hezký pohled, vypadá luxusně a stejně luxusně peče

Registrovaný uživatel28. června 2019

6. smysl samočistící program barevný dotykový displej objem 71l Ready2 Cook a Cook 4 SoftClosing tiché dovírání dvířek

Registrovaný uživatel27. června 2019

Výkonná trouba Pěkný vzhled Displej Pěkně peče Prostorná

Registrovaný uživatel25. června 2019

tichá čitelně zobrazující displej snadná montáž 2 rošty 2 plechy teplotní sonda

Registrovaný uživatel23. června 2019

Horkovzdušná trouba, peče hezky rovnoměrně ze všech stran a dá se použít i teplotní sonda pro kontrolu teploty uvnitř pečeného masa, dobré využití třeba při pečení roastbeefu. Odpadá pracné čistění, trouba má funkci parního samočištění napečených mastnot.

Dobré pečení

Registrovaný uživatel23. června 2019

tichá čitelně zobrazující displej snadná montáž 2 rošty 2 plechy teplotní sonda

Registrovaný uživatel21. června 2019

Objem Samočištění Dostatek programů Dotykový displej

Výborná trouba se vším co potřebuju

Registrovaný uživatel20. června 2019

Hodne dobra trouba, pece skvele, samocisteni pomoci pary, 6 smysl v peceni, trouba to ma pod kontrolou, teplotni sonda napojena na drat, da se ovladat pres wifi

My jsme spokojeni