Skvělý produkt

Mrazák Whirlpool UW8 F2C XBI N 2 nabízí velký objem a praktické funkce, ale někteří uživatelé zmiňují problémy s kvalitou materiálů a křehkostí některých komponent. Většina recenzentů oceňuje jeho tichý chod a design, avšak výdrž některých částí je diskutabilní. Doporučeno pro ty, kdo hledají prostorný mrazák s dobrým izolováním, ale je třeba počítat s možnými nedostatky v trvanlivosti.
Skvělý produkt
Velký objem, akumulační doba 24h, beznámrazový
Dobrý den, všechno bylo na 1* doporučuji všem.
vypadá hezky jinak nic
mrazák vydržel 10měsíců, autorizovaný servis otřesná komunikace v záruce, na opravu nebo příjezd technika čekáte 16 dnů
nevydrží, otřesné chování při reklamaci, 16 dnů čekání na příjezd technika, nezájem o zákazníky. Značku Whirlpool už nikdy. Mrzí mě že jsem lépe nečetla recenze o reklamacích.
dvířka na šuplíky - již druhý náhradní díl k postranímu zavírání vyměněn.. Nekvalitní, láme se při sebemenší opatrnosti.
prostorný, cena odpovídá kvalitě
po týdnu došlo k ulomení části šuplíku, který nebyl ani z poloviny zaplněný
mrazák jde otevřít velmi těžko, může to být i tím, že je nový.
kvalitní zpracování
hlučnost cena
Skladná a vypadá moc hezky
Horní vyklápěcí dvířka asi moc dlouho nevydrží.
Skladná dobře mrazí
Hodně místa
Super zatím
Tichý
Velmi dobrý výrobek za vynikající cenu
Lehká, velká,těžko otvíratelné dveře - těsní až moc
Pěkný design, zajímavé a praktické funkce. Mrazák je dobře zaizolovaný, díky osvětlení přehledný a snadno se ovládá. Super je 15 záruka na kompresor, který nám u předešlého mrazáku jiné značky odešel po 2,5 roce.
Zatím jsme nenašla
Komunikace s prodecem super, rychlé dodání, mrazák funguje jak má...
Zatím vše funguje jak má
super, funguje na 100%
neshledávám
je vcelku tichá a hlavně se mi do ní hodně vleze, což jsem chtěla
zabere místo
Podle parametru který ten mražák měl
Potřebovaly jsme nový mražak ten nám vyhovoval .
Použité materiály uvnitř a vedení šuplíku dost nekvalitní
velký objem,
elegantní vzhled