Pračka Recenze Whirlpool TDLRX 6252BS EU

Recenze Whirlpool TDLRX 6252BS EU

Whirlpool TDLRX 6252BS EU představuje vrchem plněnou pračku, jejíž srdcem je výkonný trakční motor ZEN, který otáčí celým bubnem, a nedochází tak k vibracím, jako je tomu u motoru řemenového. Díky nízké spotřebě se řadí do energetické třídy B. Technologie 6. smyslu přizpůsobuje spotřebu energie a vody přesně na míru právě praného obsahu.

vaclavkrsik512. července 2025

S pračkou jsme velice spokojeni. Před ní jsme měli 12 let podobný model od stejného výrobce. Ovládací panel je přehlednější a pohodlnější. Hlučnost je přijatelná (proto jsme si vybrali tento model). Spotřebu energie nemám čas zjišťovat a proto ji nemohu posoudit.

Pračku vřele doporučuji.

Andrea28. června 2025

Už máme druhou a spokojenost.

zalcikzdenek10. dubna 2025

Jsme spokojeni. Whirlpool používáme již několik desetiletí tahle jej již v pořadí třetí a také pro vrchní plnění i její rozměry. Používáme ji každý druhý den po dobu asi 10-15 let až doslouží.

Celkově spokojenost.

Dagmar26. ledna 2025

Skvěle pere, vše si sama osahá, převáží, programy bohatě stačí. Postě super

dchiznak6. ledna 2025

zatím spokojen

připojení na odpad mě trochu potrápilo

jinak spokojen

jiricekhanus22. listopadu 2024

tichý chod

jihotar31. prosince 2023

Tradičně kvalitní výrobky Whirlpool. Jednoduché intuitivní ovládání. Tichý chod i při odstřeďování.

Jeden zápor zde je. I když tak trochu úsměvný. Chybí zde nějaký signál po ukončení praní.