pračka vyprala dobře,dokonale vyždímané a načechrané prádlo
vadný kus, šíleně strašidelný zvuk při nabíhání do otáček
značku Whirlpool jsme vyměnili za elektrolux a jsme velmi spokojení, takže bohužel nedoporučuji

pračka vyprala dobře,dokonale vyždímané a načechrané prádlo
vadný kus, šíleně strašidelný zvuk při nabíhání do otáček
Při nastavení jakéhokoliv pracího programu nejdou prací parametry upravit (čas, otáčky, teplota). Vše určuje pračka. Toto ale nikde není uvedeno. Pro mne neakceptovatelné. Prát 5 triček 3 hod. nechci. Proto jsem vrátil.
Komu tento způsob praní vyhovuje, možná dobré. Mě nevyhovuje.
Pračka je tichá a klidná při ždímání. Možnost manuálního nastavení teploty a otáček
Oproti jiným pračkám tichá při odstřeďování.
Úsporná, tichá, prací programy i s kratším čas.programem.
Velice krátká přívodní hadice vody.
Spolehlivá, kvalitní.
krátké programy
je hlučnější než 23 let stará AEG
jinak OK
Tichý
Úspora el.energie, pestrost volby délky praní
Použití 1-2x týdně
zatím dělá co má
hodně , hodně hlučná nejen při ždímání
Uvedený typ pračky jsme měli 10let bez problémů.
Přesto že pračka byla nadále funkční, došlo během provozu k reznutí vrchního víka, který urychlil výměnu spotřebiče. Škoda, proč není vrchní víko plastové?
pračka Whirlpool je tradičně kvalitní, spolehlivá, výkonná, Má optimální rozměry. Plnění shora je praktické. Ovládání intuitivní, navazující na předchozí typy praček Whirlpool--
viz Klady
Vcelku tichá
Zajímavé programy na praní (20° a 15°)
Nepochoduje
V záběhu docela smrdí
Prali jsme zatím 5x, takže moc toho zatím nevíme. Pračka je vcelku tichá oproti předchozí. Měli jsme v taky vrchem plněnou whirlpool, která pochodovala a hrozně ječela, tato je ok. Docela ještě smrdí novotou. Jinak za těch 17 let žádný pokrok ve vývoji.
Tichá, nevibruje jako naše předchozí bestie
Máme krátce, ale vše je OK
spotřeba energie
nízká hlučnost
6 smysl
spousta programů i variabilních
zatím jsem neobjevila
zatím spokojenost ale používaná pouze měsíc
Máme týden, snad vydrží