Pračka Recenze Whirlpool TDLR 6230SS EU/N

Recenze Whirlpool TDLR 6230SS EU/N

Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 6230SS EU/N je vhodným řešením do stísněných prostorů. Podle hloubky 60 cm patří mezi pračky obvyklých rozměrů, bez omezování ohledně objemu. Celková šířka tohoto modelu má hodnotu 40 cm. Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 6230SS EU/N je součástí energetické třídy D.

Registrovaný uživatel12. října 2022

Jsem velice spokojená.

Registrovaný uživatel16. září 2022

- vybráno jako pračka na chalupu - odpovídající poměr cena/výkon

- odpovídá očekávání

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

další pračka Whirlpool v pořadí a spokojenost

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Jednoduché ovládání, tichá, jsem spokojená

určitě doporučuji

Registrovaný uživatel20. července 2022

Snadné ovládání, prádlo vyždímané na nejvyšší otáčky je krásně "nadýchané", šestý smysl

Zatím jsem nezjistila

Registrovaný uživatel14. července 2022

Tichý stroj Podrobné pokyny pro instalaci bez potřeby odborné služby Přehledný ovládací panel

Po 14 dnech v provozu žádné

Dobrá koupě

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

S Whirlpoolem jsme spokojeni. Předešlá nám bez problémů sloužila 11 let. To nám stačí.

Registrovaný uživatel27. března 2022

Zatím nevím, prala jsem jednou

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

doufám, že vydrží -aspoň tak dlouho jako minulá stejného výrobce jednoduché ovládání pro starší lidi

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

Pračka z tohoto obchodu došla poškozená a ještě jsem měla velký problém s reklamací.

To, že spotřebič dojde poškozený, se může stát. V jiném obchodě jsem si posléze koupila tu samou pračku a jsem s ní nadmíru spokojená. S čím jsem měla problém, byla reklamace v obchodě "Expert". Proto v tomto obchodě již nikdy více.....

Registrovaný uživatel12. října 2021

tichá, výkonná, zatím perfektní

zařízení má zapojovat odborník, ale pokud by si chtěla pračku zapojit třeba samotná ženská, s přepravní pojistkou by měla co dělat, dostat se ke šroubům byl problém. A krátká hadice jak na vodu, tak na odtok. Takže zapojení se protáhlo.

jinak samotná pračka super.

Registrovaný uživatel2. října 2021

Skladná pračka, úsporná.

Registrovaný uživatel21. září 2021

hlucnost

za tu cenu dost dobry

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

3x jsme už prali, pračka docela tichá, neposkakuje, v porovnání cena výkon spokojenost.

Zatím jsme spokojeni