Pračka Recenze Whirlpool TDLR 55120S CS/N

Recenze Whirlpool TDLR 55120S CS/N

Vrchem plněná pračka Whirlpool TDLR 55120S CS/N s energetickou účinností E se vejde i do menších prostorů. Vypere 5,5 kg prádla. Při odstřeďování je rychlost otáček 1100 otáček za minutu. Při praní dosahuje hlučnost 61 dB, při odstřeďování je hladina hluku na 76 dB.

Jiřina Mar27. května 2025

Dobrá cena, byla zrovna skladem když jsem potřebovala novou pračku. Vrchní plnění.

Nevyhovující programy, nejd např. prát na 50 stupňů. Buben se zastavuje jinde, musíte dotočit. Pračka vydržla jen necelé 4 roky a to v 1-členné domácnosti a bez zvířat, takže se v ní často nepralo.

Registrovaný uživatel17. března 2023

Kvalitní pračka do malé panelákové koupelny , jednoduché ovládání, možnost skrátit program na 1 hodinu při praní na 40 stupnu, český panel, tichá, neskáče při ždímání.

Snad jen krátká šnura do zásuvky potřeboval jsem prodlužovák a krátká odpadní hadice musel jsem koupit spojku a ještě propojit se starou hadicí.

Super pračka

Registrovaný uživatel6. září 2022

úspora místa

trochu hlučná, spotřeba proudu

Pro nenáročné praní stačí.

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Je hlučnější, ale pere dobře

Registrovaný uživatel10. února 2022

počet programů

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

jednoduchá obsluha

objednáno přes Electro World - doručeno sice rychle, ale pračku dovozce Geis pouze složil z auta a nechal venku, ačkoli Electro World slibuje doručení za první uzamykatelné dveře!

Registrovaný uživatel24. června 2021

Má hodně funkcí, levná, při praní ji můžete zastavit a n přidat či ubrat prádlo.

Trvalo měsíc, než při praní přestala smrdět.

Registrovaný uživatel18. června 2021

Za ty peníze dobrá koupě jsme ani spokojeni ale zatím ji máme krátce