Mikrovlnná trouba Recenze Whirlpool MWP 303 SB

Recenze Whirlpool MWP 303 SB

Volně stojící mikrovlnná trouba MWP 303 SB řady Cook30 v elegantním černém designu nabízí velký vnitřní objem 30 litrů a spoustu užitečných funkcí. Mezi přednosti patří elektronické ovládaní, funkce JetStart nebo celá řada přednastavených automatických programů AutoCook, které vám výrazně usnadní vaření. Funkce Defrost se postará o šetrné rozmrazování potravin, můžete si dokonce vybrat typ…

frisladislav11. listopadu 2025

Hezká

Dotykový systém jen"velice",=velice obtížně reaguje na mé prsty !!!

Zlaté jsou mikrovlnky s manuálním ovládáním a klasickými čudly..! =To je můj osobní názor+teď i zkušenost.

m.valenta.mv21. května 2025

-velikost -funkce

-otevírání dvířek úchytem vespod místo tlačítka

tetyana.l29. ledna 2025

Velká a snadná obsluha.

Když ne zavřena tak pořad svítí .

Registrovaný uživatel1. září 2022

Vnitřek je velmi prostorný. Základní funkce splňuje, sofistikovanější jsme zatím nezkoušeli.

Nemá klasické madlo dvířek, pouze štěrbinu ve spodní hraně dvířek. Dá se na to zvyknout, ale klasické madlo je vhodnější. Z tohoto důvodu si myslím, že pro starší osoby či hendikepované osoby je to nevhodné.

Doporučuji s výhradou. Značku jsem volil na základě dobrých zkušeností s předchozím modelem.

Registrovaný uživatel11. října 2021

Je škoda, že volbu programu musím řešit s baterkou

Funguje jak má, super velký vnitřní prostor

Radek Valenta9. února 2021

Je daleko hlubší, opravte si...