Lednice Recenze Whirlpool BLF 5121 W

Recenze Whirlpool BLF 5121 W

Volně stojící kombinovaná chladnička BLF 5121 W v bílé barvě s přímým chlazením v energetické třídě A+. Celkový využitelný objem 271 l je rozdělen na 196 l pro chladicí a 75 l pro mrazicí část. Nabízí tak dostatečný prostor pro bezpečné uložení Vašich oblíbených pokrmů a nápojů.

1 recenze

Registrovaný uživatel21. prosince 2015

Bohužel jsem koupil tento typ proto, že jsem potřeboval lednici s výškou 155-156 cm. To jsem ovšem podle obrázku, který klame netušil, že uspořádání polic na dveřích neumožní jejich přestavení a do dveří do příhrádky na nápoje neumístíte nic vyššího než krabice mléka! Kdo chce mít v létě chladné pivo musí si koupit plechovku, půllitrovou láhev do příhrádky nepostavíte. Speciální drátěný držák mezi hlavní police zřejmě neexistuje a asi by jej ani nebylo bez obětování jedné police kam umístit. Proto hodnotím lednici prostorově jako silně nedomyšlenou.