Lednice Recenze Whirlpool B TNF 5323 OX

Recenze Whirlpool B TNF 5323 OX

Kombinovaná chladnička Whirlpool B TNF 5323 OX spadá do úsporné kategorie A+++ a zároveň nabízí řadu moderních technologií, jako je třeba šestý smysl, ochrana při výpadku proudu nebo systém No Frost. Navíc se do ní díky velkému objemu 464 litrů vejdou potraviny pro celou rodinu. Klíčové vlastnosti - energetická třída D - objem chladničky 309 l - objem mrazničky 153 l - hlučnost 39 dB -…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 77 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Dražší, solidně vybavená a s velmi nízkou spotřebou. Nemá zásadnější nedostatky kromě chybějícího displeje (pro někoho). Obecně v lednicích mezi 17 000 - 22 000 bude hrát velkou roli vzhled. Parametrově se od sebe příliš neliší.

Více na CoVybrat.cz
Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Opravdu velký prostor lednice i mrazáku. Tichoučká.

Registrovaný uživatel1. prosince 2020

veľká, priestorná

nezmestí sa do výťahu - ťahať do 5. poschodia bola celkom fuška

Registrovaný uživatel22. listopadu 2020

váha

Registrovaný uživatel7. října 2020

dostatečně prostorná chladnička i mrazák pro rodinu

trošku hlučná

konečně spokojenost ohledně velikosti uložního prostoru. Tech 10cm navíc v šířce neni znát, vešla se do místa kde byla stará užší lednice.

Registrovaný uživatel7. srpna 2018

šestý smysl energetická úspora krásný vzhled prostorná, pro velkou rodinu dostačující, jsem s ní moc spokojená

Registrovaný uživatel30. července 2018

Velký úložný prostor praktické otvírání (madla) Lehká omyvatelnost zvenčí i zevnitř Skvělé rozmístění fochů Rychlé mrazení nizká spotřeba energie

Registrovaný uživatel30. července 2018

tichá beznámrazová zásuvka s nulovou zónou en. třída A+++ LED osvětlení dveřní alarm velký prostor

Je dokonalá a nemůžu si ji vynachválit. Vybrala jsem velmi dobře

Tichý chod Funkce NoFrost Velký prostor Snadná údržba Kvalita

Jednoduchý design Dostatek místa Tichý provoz

Lednici máme sice krátce, ale jsem ráda, že jsme se rozhodli pro tento model. Jsem spokojená.

Registrovaný uživatel30. července 2018

Úsporná Praktická funkce NoFrost Velký objem v lednici i mrazáku Snadná údržba Vhodné uspořádaní

Registrovaný uživatel30. července 2018

usporná objemná hezká tichá cena tak akorát

Registrovaný uživatel30. července 2018

dtest ocenění velikost a prostor A+++ Fo Frost systém proti mrazeni, neni nutné ji odmrazovat zásuvky s nízkou teplotou pro zeleninu, ovoce a maso, uzeniny

O výběru rozhodlo doporučení DTestu

Registrovaný uživatel30. července 2018

Tichá, velmi prostorná, nemusí se odmrazovat a navíc je krásná

Registrovaný uživatel29. července 2018

Energetická třída úsporná A+++ Velký objem 6. smysl FreshLock systém NoFrost Multiflow systém funkce Supercool zóna FreshBox0° zajištění čerstvosti luxusní vzhled

Luxusní vzhled, dobré funkce

Registrovaný uživatel29. července 2018

Tichá A+++ 6. smysl FreshLock, NoFrost, Multiflow systém, funkce Supercool, FreshBox0° Barva nerez

vyšší cena

krásná objemná chladnička

Registrovaný uživatel29. července 2018

Beznámrazový systém NoFrost A+++ zony pro skladovani masa a zeleniny Velký objem Špičkové technologie

vyssi cena

Zaujal nás beznámrazový systém NoFrost

Registrovaný uživatel28. července 2018

Elegantni kombinovana chladnicka oddelene teplotni zony šetří peníze a zvyšuje životnost potravin Funkce No Frost Moderni design

Elegatní velka chladnicka s prostornym mrazakem

Registrovaný uživatel28. července 2018

třída A+++, velký objem, minimální hlučnost, funkce 6. smysl, FreshLock, beznámrazy - NoFrost, Multiflow systém, funkce Supercool, zásuvky s různou teplotou FreshBox0° , moc pěkný vzhled

Velká chladnička, spokojenost

Registrovaný uživatel27. července 2018

nízká spotřeba, velký prostor chladničky i mrazničky, no frost, pěkný design

Kupovala jsem kvůli nízké spotřebě a velkému objemu chladničky, ale velmi mile mě potěšil také objem mrazničky. Vejde se tam fakt moc!