Vestavná trouba Recenze Whirlpool AKZ9 6220 WH

Recenze Whirlpool AKZ9 6220 WH

Vestavná samostatná horkovzdušná trouba Whirlpool AKZ9 6220 IX v bílém provedení se 6. smyslem vaření. Skutečně si můžete užít moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s využitím technologie 6. smysl.

brezonka27. února 2025

výborná trouba, splnila očekávání

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Pěkný design Ovládání - vcelku intuitivní Velký vnitřní prostor Absence katalytických panelů

Trouba je používána již téměř měsíc (přes Vánoce intenzivně) a stále trochu zapáchá (i přes počáteční doporučené "vypálení"). Rychlý ohřev neukazuje oproti "předchůdkyni" % nahřátí

Vybrali jsme jej jako náhradu za nefunkční troubu Whirlpool podobného designu, která byla v sestavě s MW troubou. Oproti předchozímu modelu není na displeji při pečení zobrazena teplota, ale čas od počátku pečení, na což jsme si museli nějakou dobu zvykat. Nakonec mi to ale přijde i lepší než ta teplota. Aktuální teplotu lze kdykoliv vyvolat pootočením ovládacího kolečka o 1 "dílek". Troubu jsem vybrala i kvůli tomu, že nemá katalytické panely, které by se po čase musely měnit. Jelikož "slané" pokrmy pečeme vždy zakryté, trouba se uvnitř špiní minimálně)