Kuchyňský mlýnek Recenze Westmark 9748 2260

Recenze Westmark 9748 2260

Robustní odšťavňovač, pro výrobu šťáv, marmelád, ovocných pyré a podobně ze syrového a vařeného ovoce nebo zeleniny, vyrobený z pocínované odlévané oceli. Odšťavňovač je vybaven sítkem pro oddělování jader a vylisovaného ovoce nebo zeleniny, dále je opatřen šroubovou svorkou s gumovou podložkou pro pevné přichycení k pracovní desce bez jejího poškození.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

Podobný mlýnek měli už moji rodiče před mnoha desítkami let, jsem ráda, že jsem si ho teď mohla také pořídit. Je rychle použitelný, snadá údržba, vhodný i na malé množství ovoce. Používám podle chuti vylisovat libovolné množství čerstvé šťávy z úrody na zahrádce, tedy sezónně.

letos jsem měla krátkou dobu na využití, takže nevím.

Praktický pomocník, takže doporučuji !

Registrovaný uživatel28. února 2021

Dobrý posilovací stroj

Malý,lisování většího množst ví velmi unavné stále se ucpáva sítko

Koupil jsem ho proto,že ho měla moje babička.Nevěděl jsem že na rybíz je nevhodný

Registrovaný uživatel21. srpna 2020

Rybíz mele dobře.

Vysoká cena.

Škoda, že se taková tradiční věc musí vyrábět v Číně

sarbort.t26. července 2020

Dobrý posilovací stroj

Malý,lisování většího množství velmi unavné

Koupil jsem ho proto,že ho měla moje babička.

Registrovaný uživatel30. srpna 2019

-bytelné zpracování -český výrobek -možnost zakoupení náhradního sítka a těsnění -příznivá cena

Perfektní na rybíz, dobře použitelný i na maliny, ostružiny a podobné ovoce.