Velmi tiché čerpadlo, stačí pro zásobování pitné vody pro rodinný domek, saje ze studny 7 m, jednoduché provedení a malá velikost

Werter Press 550 je domácí vodárna s robustní konstrukcí a tichým chodem, která zajišťuje konstantní tlak vody. Většina uživatelů oceňuje její výkon a jednoduchou instalaci, ale objevila se i stížnost na selhání čerpadla po půl roce provozu. Pro běžné použití v rodinném domku se jeví jako spolehlivá, avšak je třeba zvážit dostupnost servisu a návod k obsluze.
šetří síly i čas, jednoduché ovládání
používám téměř denně
malý rozměrem, snadný instalací.
vše připojeno a běží bez problémů
jak jsem psal ,minimum plastu , malá velikost ,snadná obsluha , bytelnost
jeden malinkatý ,v návodu chybí způsob zvýšení tlaku .
Tichost
Super pomer cena vykon
Malé rozměry, robustnost výkon snadné připojení, dva výstupy
Žádné jsem nezjistil
Výborný poměr cena /výkon
Funkčně výtečné
dobrá cena
po půl roce přestalo čerpat - zrovna na vánoce :o(
servis daleko, přes "svátky" nedostupný :o(
stránky werter.cz nedostupné (nefunkční?)
ztráta důvěry v kvalitu materiálu i výrobce
Tiché
klidný chod
Tiché, výkonné a přesně splňuje mnou požadované predpoklady
Kupoval jsem na doporučení kamaráda a jsem opravdu spokojen.
Naprosto bezproblémové s tichým chodem.
Malé ,pěkné, silné ,tiché. V jednoduchosti je krása. Snad bude držet, když je vše z kovu. Hlavně záruka 3 roky !!!
Zatím super.
Zatím ještě není v provozu, vše je ve výstavbě, počítám tak do měsíce
Super volba a i kdyby tam člověk někdy chtěl vedsi expanzní nádobu tak není problém a nebo naopak zaslepit až odejde a spokojenost
Tichoucka no spokojenost
Škoda že není varianta z dvěmi vrtulkami to by bylo hodně luxusní ale bohatě mi stačí i jedna
Super za pár korun a hlavně doživotní litina
Tichý provoz, konstantní tlak vody oproti domácím vodárnám se zásobníkem vody, nízká spotřeba el.energie
výborné řešení konstrukce čerpadla - kompletní konstrukce z litiny, kovové kolo čerpadla, vyměnitelné jednotlivé komponenty samostatně(spinač tlaku,pojistka provozu na prázdno ,1 litrová vyrovnávací tlaková nádobka)
Prostě to nemá chybu