Madlo do koupelny Recenze Wenko Secura 29 cm

Recenze Wenko Secura 29 cm

Madlo s přísavkami usnadní přístup do vany, sprchy, k toaletě a zajistí bezpečnost v koupelně seniorům, lidem po operacích nebo osobám se sníženou schopností pohybu. Pro připevnění madla není potřeba vrtání, madlo lze připevnit pomocí mechanicky ovládaných přísavek. Jednoduše přitlačte na přísavku a stlačte páčku (zelená barva ukazuje, že je madlo bezpečně připevněno a červená, že je madlo…

Registrovaný uživatel18. září 2024

Používáme ho na wc i ve sprše- jednou za čas se uvolní,ale jinak letitá spokojenost

Občas se uvolní to se dá pochopit

Nemusim lepit a mohu menit místo

t.kahoun20. dubna 2024

Výrobek jsem zvolil na základě recenzí zákazníků a hlavně: řídil jsem se podle zkušeností a rad, které zveřejnili. Pokud podklad neodmastíte - pak se skutečně madlo v noci samo uvolní a spadne ne zem ........, ale, pokud podklad pečlivě odmastíte lihem, tak madlo drží dodnes a stále jsou kontrolní body zelené - tedy madlo bezpečně drží!

Registrovaný uživatel2. prosince 2023

z nabízených produktů mě zaujal nejvíce, používáme ho denně při vstávání na WC

snad žádné/používá se krátkou dobu/

Registrovaný uživatel21. února 2022

kram co nedrzi na kachlickach

nefunkcni

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Opravdu drží , má to indikátor.

Funguje skvěle.