Desky jsou výbornou ochranou sklokeramické desky, hezky vypadají, používám denně

Krásné a kvalitní
Rozměr perfektně padne na varnou desku.
Spousta podložek pro nastavení optimální výšky. Pro sklokeramiku stačí nejmenší výška.
Lze použít jako podnos / prkénko.
Hezký design.
Zámerěm bylo přikrýt varnou desku před kočkou, která tam sice nesmí, ale když nejsme doma, tak tam stejně vleze. Nechtěl jsem, aby mohla zapnout sporák náhodou.
Myslete na to, že je musíte mít kam dát, když nejsou na sporáku.
Dizain,zvětšení pracovní plochy ,používám denně
desky rozměrově otočeny
ale jinak spokojenost
krasny obraz a praktická doska
Dakujem
jsou dostatečně pevné, spodní nožičky jsou nalepovací a ve 3 velikostech, ale desky mohou být položeny i bez nich, objednáno na zakrytí indukčního sporáku
nevím zatím o žádných
výrobek splňuje co se od něho čeká v dostatečné kvalitě
Zboží prakticke
Rozbalene a sklo poskrabane
Jelikož jsem kryt nutně potřebovala, zboží jsem neřekla ozvala. Nepříjemná zkušenost s obchodem
Krásný a praktický. Používám denně
Naprosto dokonalé
Krásný, estetický, zvětšuje plochu kuchynské linky, chrání varnou desku před poškrabáním i náhodným zapnutím. Můžu jedině doporučit.
líbí se mi, užívám ho neustále
Super, určitě doporučuji.
Dizajn je hezký, z toho co se nabízelo, se mi líbil nejvíc. Dle očekávání, jsem zcela spokojená. Mám je tam vždy když nevařím. Chrání desku, tím mohu využívat a taky využívám prostor jako odkládací. Nemusím se obávat, že si poničím indukční desku. Stejné krycí desky jsem koupila i tchýni.
Určitě doporučuji.
Super odkládací prostor
Desky vypadají moc hezky.
Zbytečně vysoké nožičky. Nepoužili jsme je,ale místo nich nalepili plsťové podložky. Teď je to hezčí(máme indukci).
Zboží hezké a doporučuji.
Tento styl mi ladil do mé nové kuchyně.
Funkční a krásný doplněk kuchyně
protoze je uzitecny ,prakticky a hezky ,pouzivam kazdy den /,porad,/,
Kvalitní provedení
Hezký motiv
Libovolně nastavitelné a umistitelné nožičky
Dosky sú pekné a praktické. Keď nevarím zakryjem nimi sporák a pri varení ich opriem a nenafŕkam si na zadnú stenu.
Krásný vzhled
Nízká hmotnost