brašna na notebook Recenze Wenger Mandria 15.6" (602833)

Recenze Wenger Mandria 15.6" (602833)

Brašna Madria přední švýcarské značky Wenger je ideální volbou pro komfortní a maximálně bezpečné přenášení vašeho notebooku do velikosti 15,6". Zaujme vás důmyslným provedením, kvalitním zpracováním i stylovým designem. Brašna na notebook nabízí dostatek prostoru pro uložení dalšího příslušenství k laptopu, ale také pro přenášení knih, zápisníků a dalších věcí. Samozřejmostí je čalouněná kapsa…

2 recenze

Registrovaný uživatel26. února 2019

Batoh, taška přes rameno i do ruky "pojme" 15.6' notebook

Už podruhé se mi rozpletlo a vytrhlo potko na kterém je plastový díl do kterého se připínají popruhy Reklamace mi nebyla uznána přes to, že v tašce nosím notebook s nabíječkou a sešit (Rocketbook Everlast) Výrobce nikde ani neuvádí nosnost Když se poutko vytrhlo, taška pochopitelně spadla a nakřápl se mi roh notebooku

Za ty peníze příšerné. Poutka, která nic neunesou, nejsou dost hluboko zašitá a rozpletou se. Kombinace batohu a tašky je pro mě ideální, kvalita výrobku a poškození notebooku opravdu ne.