Recenze Wellife Magnetická ortéza na záda

Recenze Wellife Magnetická ortéza na záda

Ortéza na záda s magnety blahodárně působí na horní část zad. Magnetická ortéza podporuje správné držení těla, pomáhá při bolestech, které vznikají nesprávným držením těla, jako je bolest zad a krční páteře, zabraňuje hrbení se. Magnety stimulují krevní oběh a příjemně prohřívají citlivou oblast páteře. Zároveň ortéza chrání a zpevňuje tuto oblast a ulevuje tak od nepříjemné bolesti zad.

davapos10724. října 2025

Nosi se dobře.

Registrovaný uživatel24. března 2024

Tento výrobek už jsem si koupila před několika lety, byla jsem s ním velmi spokojená a tak když ten starý dosloužil, opět jsem si zakoupila stejný. Jsem s ním velmi spokojená. Fixuje celá záda, ale to neznamená, že omezuje pohyb. Je dobré ho používat pravidelně, ne až při silných bolestech. Dříve jsem ho používala často. Nyní mám vynikají fyzioterapeutku, pomáhají mi její cviky. Někdy je dobré se nejprve obrátit na rehabilitačního lékaře.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Vyrobek mile prekvapil.Je kvalitne provedeny a hlavne zada tak neboli.Mam ho cely den v praci a je to na zadech znat.Jsem maximalne spokojena.

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

Potřebuji chodit z příma.

Používám denně, ale zatím krátce.

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Bohužel u nás to nefunguje a navíc tlačí to pod paží jestli je to volný nebo utažený, nedá se to nosit.

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Očekávala jsem funkčnější produkt

Registrovaný uživatel27. listopadu 2022

vyborny pomocnik na rovnani zad je pohodlny

doporucuji nopravdu pomaha

Registrovaný uživatel30. října 2022

Jsem docela spokojená. Z.

Registrovaný uživatel7. října 2022

Příjemný materiál vhodný pro nošení.

Vše v pořádku - spokojenost.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

denně

Registrovaný uživatel26. října 2021

produkt jsem si vybrala ze zdravotních důvodů, příjemně se nosí, používám ho denně.

Registrovaný uživatel3. června 2021

Mám problém s krční páteři proto jsem vyhledala korzet s magnety korzet udržuje tělo ve spřímené poloze tlumí bolest.

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

je to pohodlné a trochu to působí na záda

Registrovaný uživatel22. února 2021

Jsem velice spokojena mne moc pomáha !!!

Ne mám žádné záporné poznámky !!!