Aplikace je jednoduchá, sérum příjemně chladí, vlasy pak nejsou mastné, jako po aplikaci olejů. Dlouhodobý efekt zatím hodnotit nemohu, máme jej pouze krátce, doufám, že se padání vlasů zlepší.

Kvalita
výborný produkt
Zatím používám jen krátce, takže na nějaké závěry je ještě čas, ale co musím pochválit je balení, velice praktická obyčejná pipeta, která velmi usnadňuje aplikaci přípravku přímo na vlasovou pokožku.
Kosmetika Wella, je zárukou kvality, takže věřím, že s jejich přípravkem budu určitě spokojená.
výborný výrobek
Hezká vůně.
Nepřijde mi, že by to nějak pomáhalo.
Po cca měsíci používání každý večer mě začali růst nové vlasy nad čelem kde se mi dělala pleš takže funguje
Určitě stojí za vyzkoušení
účinkuje, nemastí vlasy
Uz po 2.balení vidim rast novych vlasov.
sérum které opravdu funguje, nedám na nej dopustit
používám opakovaně několik let a naprostá spokojenost
vlasy přestaly padat a pokožka přestala bolet (hlavně po porodu)
výborná informace a doporučení
Mám dotaz co znamená datum na spodní straně krab. 03/2020 ??? Je to datum výroby nebo do data spotřebovat ???
Pomohlo mi na padani vlasu a bolest vlasovych korinku po porodu
na doporučení, zatím krátce,koupeno v akci....za běžnou cenu bych asi nevybrala
cena bez akce
serum které opravdu funguje
tento produkt jsem si vybrala na doporučení dcery.
příjemný pro masáž hlavy a opravdu se mě jeví, že vlasy se zahustí.