Vlasová regenerace Recenze Weleda Vyživující vlasový olej s rozmarýnem pro lámavé vlasy 50 ml

Recenze Weleda Vyživující vlasový olej s rozmarýnem pro lámavé vlasy 50 ml

Přírodní vyživující olej na suché vlasy, který zanechává vlasy hladké a hebké. Spojení rozmarýnu, jetele a kořene lopuchu zanechává vlasy hladké a hebké. Přírodní vyživující oleje vlasy ošetřují, dodávají jim lesk, vlasy jsou lépe upravitelné.

Maria Letkova26. května 2025

Úplná spokojnost.

radkachomoutova4. ledna 2024

Kupovala jsem pro dceru, používá déle a rozhodně je lepší kvalita vlasů znát.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Vyhovuje mi, jedná se o suchý olej, takže nemastí vlasy a zároveň vlasy krásně vyhladí a hydratuje, jemná vůně.

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Po Covidu mi strašně padají vlasy. Když si udělám zábal tímto olejem, je to pak mnohem lepší.

Registrovaný uživatel22. května 2021

Jedná se o přírodní bio produkt (což značka Weleda zaručuje). Olej vlasy krásně vyživuje (jsou po jeho užívání lesklejší), jeho vůně působí relaxačně (někomu by mohlo vadit, že je hodně výrazná, mně to naopak vyhovuje), masáž pokožky hlavy je s ním příjemná a uklidňuje svědění. Produkt používám vždy před mytím vlasů (ne bezprostředně před mytím, ale cca půl hodiny až hodinu před ním), používám převážně na masáž pokožky hlavy a poté na konečky vlasů, protože trpím na sušší konečky. Poté vždy umyji Weleda šamponem s prosem pro normální vlasy, který vlasy vyživuje a jsou po kombinaci těchto dvou přípravků vždy velmi jemné a lesklé. Jedinou nevýhodou je, a tento zápor přisuzuji šamponu, že jsou po něm vlasy celkem rychle mastné a někdy se mi i stává, že nemám pocit zcela umytých vlasů. Pravděpodobně to bude tím, že bio kosmetiku na vlasy používám teprve něco málo přes čtvrt roku, a tak si nejspíš vlasy ještě pořád úplně nezvykly na péči bez silikonů a dalších přísad. Tento zápor ovšem nepřevyšuje největší klad, a to, že od té doby jsou moje vlasy mnohem zdravější a lesklejší. :)

Lahvička by mohla mít trochu menší kapátko, resp. z něj vytéká docela velké množství oleje najednou, a tak je poměrně těžké regulovat spotřebu. Není to ale nic na co by se nedalo zvyknout, jenom je potřeba na to pamatovat při aplikaci. :)

Registrovaný uživatel24. ledna 2016

Moje konečky vlasů pořád vypadali neupraveně a roztřepeně. Musela jsem je žehlit a ničila je ještě víc. Kamarádka mi poradila tento olej od Weledy. Stačí ho dát opravdu málo a konečky vypadají výborně.