Péče o ruce Recenze Weleda Sanddorn rakytníkový krém na ruce 50 ml

Recenze Weleda Sanddorn rakytníkový krém na ruce 50 ml

Výživný rakytníkový krém pro ochranu pokožky rukou a nehtových lůžek je ideální pro každodenní péči. Častý kontakt s vodou, chladem či suchým vzduchem způsobuje nerovnováhu v hospodaření s vlhkostí a tuky v pleti rukou, takže pokožka bývá hrubá a drsná. Krém jí navrací její hebkost a měkkost.

Registrovaný uživatel11. července 2024

Rychle (a tím myslím v několika sekundách) se vstřebává, okamžitě viditelné zlepšení, ošetří i záděry. Bonus je velmi nevtíravá vůně vhodná i pro muže.

Kupuji pořád dokola už mnoho let.

kamila.podsednikova4. dubna 2024

dobře se vsakuje,krásně voní,nejsou po něm mastné ruce používam denně,opakovaně /vůní mi připomíná pomeranče/

není ani ten nejmenší

Martina24. března 2024

Vynikající vstřebatelnost, příjemně voní

Registrovaný uživatel3. listopadu 2023

Příjemná vůně, jako bonbóny Lipo :-) Lehká konzistence, rychle se vstřebává a nezanechává lepkavý pocit. Ruce jsou jemné a hladké.

Velmi příjemný krém, splnil očekávání.

Registrovaný uživatel19. dubna 2023

Super vstrebatelny přírodní krém, vůně příjemná. Doma ho mám stále.

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Krém na ruce od Weledy jsem si vybrala, protože znám tuto kosmetickou firmu již mnoho let a nedám na ni dopustit. V těchto zimních dnech, kdy pracuji venku, mi vysychá kůže na rukou a krém na ruce od Weledy je pro mne tím nejlepším, co mohu mým rukám poskytnout.

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Výborné složení

Aroma se uvolňuje poměrně krátce.

Výborná kosmetika.

Vladushorakova19. května 2022

Nej nej

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Nejlepší krém na ruce - rychle se vsakuje, nemastí displej a klávesnici, a proto lze použít i během dne. Hojí i záděry. Stačí malé množství.