Recenze Weleda Pupalkový denní krém pro zralou pleť 30 ml

Vysoce vyživující pupalkový denní krém pro zralou pleť. Pupalkový olej posiluje strukturu pleti, bohatá znovuobnovující textura, hydratuje, zpevňuje kontury, chrání před volnými radikály, redukuje hluboké vrásky, zvyšuje odolnost pleti. .

Registrovaný uživatel8. září 2023

Vyhladí pokožku, méně vrásek

Registrovaný uživatel12. července 2023

Protože je to velmi dobrý krém pro zralou pleť,který mi vyhovuje. Velmi dobře se rostírá a vstřebává. Používám každý den i noční a oční.

Jsem velmi spokojena,doporučuji.

Registrovaný uživatel28. února 2023

J Krém je velmi příjemný: dobře se roztírá, rychle se vstřebá a nezanechává na obličeji lesklý film. Zdá se být opravdu účinný; objednala jsem si už druhou tubu, abych se v tomto domnění utvrdila. Pleť na čele i kolem úst vypadá svěžejší a vyhlazená, vráskám v těchto partiích (v mém věku 65 + obvyklým), jakoby "ubylo na hloubce" - jsou méně viditelné. Z této řady si objednám i krém noční.

Možná by byl pro tento jemný vzácný krém vhodnějším obalem recyklovatelný skleněný kelímek s též recyklovatelným víčkem než hliníková tuba, v níž po vypotřebování dostupného množství ještě trochu krému zůstane... Je to škoda. Produkt sám žádné nedostatky nemá, i jeho "přírodní" vůně je sympatická. Značky Weleda si vážím a důvěřuju jí.

O produktu lze napsat jenom samé klady; jeho balení v kelímku by bylo lépe přístupné a kontrolovatelné, krém by se dal vypotřebovat "do poslední molekuly".

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

doporučila mi kamarádka, krém je přijemny a plet se mi vyhladila

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

Jsem spokojena -mohl by být mastnější /záleží na pleti/

Registrovaný uživatel5. února 2016

Používám celou pupalkovou řadu. Je to úžasná záležitost .Je mi 45 a pleť je krásně vyživená.Díky