Recenze WELEDA Krém na holení 75ml

Recenze WELEDA Krém na holení 75ml

Kvalitní krém značky Taylor of Old Bond street, která zaručuuje nejvyšší kvalitu a požitek při holení. Vůně santalového dřeva Vás dostane. Jde o elegantní smyslnou vůni pro pravé muže. Parfektní výsledek holení za každých okolností.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2025

nehrozi alergie

Registrovaný uživatel22. srpna 2024

Popravdě mi tento krém úplně nesedl. Oholit se s ním určitě dá, ale klouzavost je slabší, schopnost krytí taky taková "meh". Nevím, někomu možná tato forma vyhovuje, ale já to nejsem... Osobně raději upřednostním mnohem levnější krémy Proraso.

Registrovaný uživatel11. května 2023

Používám ho na holení nohou a podpaží. Mám na nohách suchá místa (lupenka), tento krém mi lupenku nedráždí, ba naopak mám pocit, že ji zklidňuje.

Vyšší cena.

Doporučuji i pro ženy, i pro osoby s citlivou pokožkou.

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Byl jsem rád balzámu po holení od Weledy, rozhodl zkusit a krém na holení. Nemůžu říct, že mám takové nadšení jako od balzámu, ale používám pouze ho.

Registrovaný uživatel24. července 2021

Weleda je pro nás osvědčená značka. Krém krásně voní, po jeho aplikaci se dobře holí obyčejnou žiletkou, pokožka po holení není podrážděná.

Registrovaný uživatel31. března 2019

Zjemní vousy před holením, balení výhodné na cesty.