Odpuzovač zvířat Recenze Weitech WK 0600 odpuzovač hlodavců, veverek a hmyzu

Recenze Weitech WK 0600 odpuzovač hlodavců, veverek a hmyzu

Velmi účinný výrobek proti potkanům, krysám, myším a současně také proti lezoucímu hmyzu. Vhodný především do velkých místností, hal, chlévů a stájí. V závislosti na nastavení je přístroj slyšitelný i pro lidi.

Registrovaný uživatel26. října 2022

V dřívějších letech nám na chalupě veverky zkonzumovaly veškerou úrodu vlašských ořechů. Letos konečně po zakoupení a spuštění odpuzovače hlodavců a veverek Weitech WK 0600, jsme si konečně mohli užít vlastní sklizeň ořechů.

Veliká spokojenost.

Registrovaný uživatel1. října 2022

Plašič funguje dobře. Velice účelné je použití tří stupňů hlasitosti a variability účinnosti na různé živočichy. Zatím veliká spokojenost!

Koupi tohoto zařízení mohu doporučit:-)

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

V podkroví mám spoustu netopýrů. Doufal jsem, že se jich tímto produktem zbavím. Po měsíci neustálého provozu produktu bylo znatelně méně netopýrů,

ale problém nebylo možné zcela vyřešit. Určitý počet z nich tam stále žije.

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Jeden přístroj už mám a funguje více jak rok bez problémů. Síla zvuku (při plašení drobného zvířectva) neslábne ani při nepřetržitém používání.

Cena je dosti vysoká (ale vyváží jí funkčnost)

Registrovaný uživatel9. března 2021

slušný výkon a možnost volby

i přes vysokou cenu jsem spokojen

Registrovaný uživatel19. října 2020

Vypadá, že funguje.

l.cizek6. července 2020

produkt splnil mé očekávání

Registrovaný uživatel16. března 2020

Výkonný a přitom rozměrově malý.