vůbec neučinkuje , myši jsou pořád v bytě

vůbec neučinkuje , myši jsou pořád v bytě
Super fungující přístroj, včetně příjemného světla
Pavouci se od zapojení neobjevili, i když v návodu stojí, že to chvíli trvá, než začnou nechtěná zvířata reagovat. Blechy jsme nikdy neměli :D takže nemohu posoudit.
Světélko je příjemné a v noci plně nahradí noční přísvit.
Na jak velký prostor plašič působí nedokážu odhadnout, ale spolehlivě působí v pokoji 6 x 6 m, ve druhém pokoji 4 x 6 m a přilehlé chodbě 3 x 6 m. Takže opravdu velký rozsah.
Psům plašič nevadí, nereagují na něj.
Je slyšet tiché bzučení, které ale po pár dnech člověk přestane vnímat.
Výborný produkt, doporučuji.
Nevím jak blechy či myší, ale pavouci si kolem plašiče lezou jak kdyby nic. Možná mám neinformované pavouky, ale účel pro který jsem to kupoval to neplní.
Světýlko
Nefunguje
Myším je totálně jedno!
Myši chodí i kolem něj. Po týdnu už zase měli a stále mají pré.
Tichý , zatím bez problémů funguje, účinnost super, mam ho na půdě, bez problému
Zmizeli pavouci a většina much
Na myši to nefunguje
Byl pro dceru, snad je spokojená...
Neslysim ho,takze nerusi . vecer krasne zelene sviti a urcite vadi i komarum,nemame zadnou havet v chate
Provozuji několik těchto přístrojů, spokojenost s funkcí na 100%
Protože jsem profesí elektrikář, uvítal bych více údajů o provedení, např. odběr přístroje, krytí přístroje IP, ........ (moje profesionální deformace)
Po stránce účinnosti přístroje doporučuji vřele všem -nepříjemná havěť prchá