Recenze WARMPEACE Drago černá

Recenze WARMPEACE Drago černá

WARMPEACE Drago je pánská ultralehká péřová bunda z materiálu Colibri DWR. Kombinace nízké váhy a vysoké hřejivosti peří předurčuje bundu buď jako zateplovací vrstvu, nebo samotnou vrchní vrstvu. Díky integrovanému obalu zabere v batohu minimum místa.

Karel18. října 2024

lehká, skladná

bezvadná na cestování pro flexi zateplení, je-li potřeba

Nakup.jose20. května 2024

Bundu jsem vybiral primarne pro bikepacking k aktivitam mimo jizdu. Prim hrala sbalitelnost a uziti jaro-podzim. Zatim jsem zkousel a naprosta spokojenost

Skoda ze neni alespon sustakova kapuce v limci, da se nahradit funkcnim satkem, neni to nic co by neslo vyresit

Sbalitelnost, tepelny komfort, strih, kapsy, to vse je fenomenalni pomer cena/vykon.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Skvěle sbalitelné, lehká, výborně hřeje/izoluje

Registrovaný uživatel9. března 2022

- skvěle padne - neskutečně lehká - opravdu teplá - párkrát jsem v ní i zmoknul a bojovala statečně

První jsem ztratil někde v zahraničí... vzhledem ke kvalitě této bundy jsem si musel koupit znovu tu samou. :-) Opravdu doporučuji!

Varianta XL
Registrovaný uživatel11. prosince 2019

Lehká, skladná, výhřevná

Výborná lehká péřovka sloužící jako druhá vrstva