Stan Recenze Warg Midi 2 zelený

Recenze Warg Midi 2 zelený

Ultralehký samonosný stan Warg Midi je určen pro dvě osoby. Midi 2 vás nadchne svým nekompromisním poměrem nízké váhy a prostoru, stability a odolnosti proti větru. Nízké váhy bylo dosaženo díky nylonovému tropiku se silikonovým zátěrem, které je lehčí, pevnější a odolnější proti oděru než polyester. Dva vchody do stanu, oceníte především během spánku ve dvou.

Klempirmed Med10. září 2024

Lehkost konstrukce i stavby.

Neskutečně se potí. Více než 30 let starý Coleman. Při lehkém nočním dešti doň dokonce zatéká rohem podlážky a i střechou (jak již zde psala jedna slečna). Bohužel 4camping.cz, reklamační oddělení oznámilo, že nárok na výměnu za jiný, jiné značky není možný.

Stan Warg nedoporučuji a 4camping.cz už vůbec ne.

Registrovaný uživatel19. července 2024

Váha Rychlá stavba Vysoká odolnost vůči dešti 2 předsíně

Na můj vkus hůře větrá, stále asi ale nadprůměrně

Velmi praktický stan

Markéta Přenosilová23. srpna 2023

Lehký Jednoduchá a rychlá stavba

Po celodenním dešti do stanu začalo zatékat a prokapávat do vnitřního stanu. 1 kapka/2 minuty.

Za sebe nemohu doporučit. Zakoupený letos na výstavě stanů 4camping. Nový stan byl na druhém výletě, kdy po celodenním dešti začalo zatékat na několika místech do stanu u přes vnitřní stan. Za mě velké zklamání. Jedna ze základních podmínek pořízení stanu je ochrana před deštěm, na čemž tento stan selhal hned na začátku jeho životnosti. Stan nemá podlepení švů, na což budu při příští koupi stanu dbát. Při reklamaci mi bylo sděleno, že reklamaci bohužel není možné uznat. Obecně platí, že u silikonizovaných stanů švy mohou propouštět... zejména ve vytrvalém dešti, nebo když jsou švy hodně napnuté. Je to daň za nižší váhu. Shrnuto, dle reklamace zatékání do stanu není závadou!

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Lehký a prostorný Snadno a rychle postavený, nebo sbalený Kapsy ve vnitřním prostoru stanu Dva vchody

Ve stanu jsem strávila zatím jen tři noci. Překvapil mě prostorem, pohodlně se v něm dá sedět, byla jsem v něm sama s krosnou, ale i pro dva je místa dost. Potěšily vnitřní kapsy a stropní háček, kam se dá pověsit svítilna. Šumavské bouřce a silnému dešti odolal bez potíží. Z horního spoje švů padlo do stanu pár kapek, jinak sucho a bezpečí.

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Lehký, rychle se staví, skladný

Prvně se staví ložnice, až potom tropiko, když prší chce to stavět rychle.

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

nenápadný přiměřeně veliký lehký jednoduše a rychle postavený

kolíky krásné, ale nepraktické -jejich zatlačení do země teměř nemožné

zatím nedokáží ohodnotit stabilitu ve větru ani odolnost v dešti

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Snadno se sestaví, lehký, prostorný i na výšku, vchod ze dvou stran praktický.

Kolíky pro uchycení trochu ostré, jinak super

Výtečný

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Velice lehký a snadno sbalitelný. Lze jednoduše a rychle sestavit. Lze otevřít oba vchody pro redukci kondenzace. Pokud se stan orosí krásně vše stéká po vnější vrstvě.

Velice jemné materiály doporučuji podlážku tyvek nebo něco podobného. Uleví se vám a nebudete se strachovat že podlážku propíchnete.

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

Ľahký Malý objem po zbalení Super ventilácia

Registrovaný uživatel4. září 2021

Lehký, pro jednoho (velkého) člověka je akorát. Dva vstupy super.