Krbová kamna Recenze WAMSLER Kamino Of 804 Mátra

Recenze WAMSLER Kamino Of 804 Mátra

Krbová kamna Wamsler OF 804 Kamino Matra mají jmenovitý výkon 8 kW, maximální výkon 10 kW. Kamna jsou schopna vytopit prostor o objemu 160 až 200 m3, při spotřebě paliva 2 až 3 kg za hodinu, doba hoření 8–10 hodin, maximální délka polen je 35 cm. Kamna jsou vyrobena z kombinace litiny a ocelového plechu. Litinová je horní deska, přední strana a výstupní hrdlo.

Registrovaný uživatel13. prosince 2025

Topím teprve druhý den a jsem velmi spokojen.

Za mne mohu doporučit.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2025

Výborný poměr- cena/výkon. Všechna tepelně namáhaná místa kryta litinou, nebo masivním šamotem. Hluboká palivová šachta dovoluje kamna naložit a nechat dlouho sálat. Dávají opravdu hodně tepla...

Snad hmotnost, protože vystěhovat je po úzkých schodech byla opravdu dřina. Nicméně, bez oné hmotnosti by kamna nemohla být tak kvalitně provedená a s takovým výkonem...

Jarda16. října 2025

Topí tak jak mají vše na 100%

Registrovaný uživatel17. září 2022

V naprosta spokojenostybrala jsem tento produkt pro výborne spalovaní Tim má velkou výhřevnost.

Registrovaný uživatel6. března 2022

Jsem spokojená,velká výhřevnost

Registrovaný uživatel24. října 2021

Nedostane!!! Špatný přístup prodejce,špatná komunikace!!!

Registrovaný uživatel21. září 2021

Na chatu super, po nahřátí vydrží dlouho sálat teplot. Obsluha velmi jednoduchá. Velmi rychle se nahřejí.

Při otevření trochu zakouří, když není úplně vyhořeno. Na začátku než chytne komín tah, je potřeba mít pootevřená spodní dvířka. Můj komín má tah na nejnižší požadované úrovni.

Za tu cenu hezká funkční kamna, na chatu nebo menší domek jsou podle mě perfektní.

Lerian29. září 2020

velký popelník, drží teplo

musí se v nich naučit topit- když se víc přiloží- plynují a bouchnou, praská šamot mezi předními dvířky, špatně se reguluje zadní klapka- bez efektu

mám je cca 12 let, hoří prakticky bez přestávky v zimě, jen ráno prohrábnu a přisypu, zvažuji koupit stejná na chalupu

Registrovaný uživatel29. července 2019

Dobrý poměr výkon/cena, širší palivové spektrum, při vývodu shora ještě snadno připojitelný teplovzdušný výměník, velká hloubka roštu (větší zásoba paliva), větší rozměry spalovací komory, celkem rozměrné okno, esteticky přijatelné. Po nákupu jsem zatím zatopil jen zkušebně (v těchto vedrech ani nelze více), více hodnotit možno až po topné sezoně.

Minimální a nešikovná (umístění zezadu) možnost regulace sekundárního vzduchu.

Zatím spokojenost, pocit dobré připravenosti na zimu, vzhledově příjemné.