Krbová kamna Recenze WAMSLER Colorado

Recenze WAMSLER Colorado

Krbová kamna WAMSLER Colorado o výkonu 5 kW vytopí až 90 m3. Plášť těchto kamen je konstruován z plechu, dvířka a horní deska jsou litinová. Topeniště kamen funguje na principu dvojího spalování a je vyloženo šamotem. Kamna nemají externí přívod vzduchu, na komín se napojují pouze zadním vývodem o průměru 120 mm.

Registrovaný uživatel28. července 2023

Kamna Wamsler Colorado v nádherné béžové a známí chválí vzhled. Rozumná cena. Vkládací otvor dostatečně prostorný. Ještě jsem je v chalupě nezapojila, ale jsem moc zvědavá na sekundární spalování.

Elegantní vzhled kamen a interiér pokoje je o level výš.

Varianta béžová
Registrovaný uživatel27. srpna 2021

Prozatím super, snad jen chybí mi klicka na dvířka, u starých kámen byla

Registrovaný uživatel13. června 2021

rychle hřejí

dvířka kamen netěsní, kouř uniká okolo, chybí těsnění

máme smúlu , musíme nechat kamna opravit

Registrovaný uživatel18. května 2021

estetický dojem výhřevností a spotřebou paliva na chatě zatím 3 x

spokojenost s produktem vč. jednání

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

prosklena dvirka jsou super, je to lepsi nez televize :) koupil jsem do maringotky, vytopim ji do hodinky i v mraze da se na nich varit s drivym muzu topit cely vikend, nez je treba vynest popel dobre se reguluje vykon daji se odtahnout jednim chlapem usporne rozmery dobre baleni s paletkou pro prepravu a manipulaci

super kaminka pro vytopeni mensich prostoru