Recenze WAGNER W 590 Flexio X-Boost 2361538

Perfektní zařízení, které zvládá stříkat i neředěné materiály. V kufru s nástavci ke stříkání jak malířských tak i vodou nebo ředidlem ředitelných barev. Tento systém je vybaven I-Spray tryskou, která je patentována a její kouzlo spočívá v tom, že narozdíl od všech ostatních výrobců, kde jsou trysky vždy kruhové, tato je štěrbinová. To umožňuje stříkat větší množství materiálu rychleji, ale…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

WAGNER W 590 Flexio X-Boost je podle recenzí výkonný a univerzální nástroj pro nanášení barev a laků, který zvládá různé typy materiálů a povrchů. Uživatelé oceňují jeho rychlost a efektivitu, i když někteří zmiňují nutnost tréninku a časovou náročnost čištění. Pro rozsáhlejší práce je považován za dobrou investici.

• Dobře kryje i v jedné vrstvě
  • Rychlé a efektivní nanášení barvy
  • Jednoduchá obsluha bez nutnosti profesionálních zkušeností
  • Zvládá husté barvy i laky bez ředění
  • Univerzální použití pro různé typy barev a povrchů
  • Krátký kabel omezuje dosah při práci
  • Časově náročnější čištění po použití
  • Vytváří silnou mlhu i při nízkém nastavení foukání

Jiří15. února 2026

Je to univerzální stroj, který si poradí jak s hustými malířskými barvami na stěny, tak s řídkými laky na dřevo.

Pokud vás čeká malování celého bytu nebo stříkání plotu, W 590 je skvělá investice, která vám ušetří dny práce.

Registrovaný uživatel22. září 2025

Lze aplikovat interiérové barvy i v neředěném stavu. (Použito s barvou Primalex Polar).

simplyquantity27. prosince 2024

Je to super mašinka, jen se to naučit - jde to velmi rychle.

husakh8. prosince 2024

Variabilní možnosti postřiku

Hodně krátký kabel. Asi si myslí, že se stříká jen metr od zásuvky. Předtím jsem měl levnější typ 100 a rozdíl není moc velký, i když je tohle dražší model, tak je to defakto jen lepší fén na barvu či lak. Vytváří silnou mlhu i při nízkém nastavení foukání.

Nestojí za ty peníze. Klidně jsem si mohl nechat levnější typ 100.

tomas.kremenak29. října 2024

Rychlé. Vhodné pro všechny co nesnáší malovat.

Registrovaný uživatel30. května 2023

podle hodnocení testu: pro náročné, co ocení širokou možnost využití, regulaci trysky

časově náročnější na plné vyčištění po použití

doporučujeme produkt i prodejce Barvárna.cz

Registrovaný uživatel20. května 2022

Těším se na jeho klady a jejich využití, ale zatím jsem nestihla je poznat, Zatím nebyl použit. Napíšu a velmi děkuji Bittnerová

Registrovaný uživatel6. října 2021

Rychlost při malování a úspora času Možnost stříkat i husté barvy jako termoizolační.

Nehodnotil bych jako zápor ale chce to trochu "natrénovat" co a jak stříkat.

Výborný pomocník při malování i stříkani klasickými barvami za velmi slušnou cenu.

Registrovaný uživatel27. srpna 2021

Z popisu produktu jsem usoudil, že je to právě to, co potřebuji. A nemýlil jsem se - je to opravdu dobrý nástroj. Jednoduchá obsluha, není potřeba výkonný kompresor, kvalitní výsledek práce i bez profesionálních zkušeností. Provedli jsme nástřik asi 50 m2 plechové pozinkované střechy během asi půl hodiny v naprosté pohodě.

Prozatím nic negativně nehodnotím.

Spokojenost, produkt doporučuji.

Registrovaný uživatel9. února 2021

velmi dobře kryje, stačí jen jedna vrstva.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

cena, kvalita