Chtěl jsem náš výrobek, protože je lepší dostupnost případných náhradních dílů či součástek.Koloběžka má sílu a perfektní je, že se dají měnit mody jízdy. Teď se teprve učím jak se používá.
Zatím dobrý výrobek.

Zatím dobrý výrobek.
Koloběžka nefunguje, takže mne místo poježdění čeká reklamační řízení a s tím spojené otravování.
KB
Rychlá
Skladná
Silný motor
Kvalitní koloběžka za dobrou cenu. Najeto přes 800km a zatím bez větších problémů.
Koupily jsme ji synovi 11let a naprostá spokojenost. Stabilní, bezpečná, super brzdy a dlouhá výdrž baterie. Zvládá i větší kopce se zátěží jezdce 45kg jako nic.
Chybí návod na displej, chce to zkoušet, jak se co nastavuje.
Po 10 dnech zasláno zpět, nefunkční přední kolo
Nekupovat
Rychlost, vzhled, konstrukce a použité materiály
Již po měsíci používání jsme ji museli reklamovat, jelikož byl problém s baterií.
Tudíž jsme ji moc neužili.
je rychlá,používám ji každý den.jsem spokojen
Je to už lepší třída. Zatím spokojenost
Nízký dojezd cca 7km
Pěkná vzhledem, líbí se mi barva.
Jde složit a to je supr.
Páčka na ovládání plynu mi úplně nevyhovuje, snad by mohla být delší.
Když na displej svítí sluníčko, je hůř čitelný.
Široké prkno
Dobrý dojezd
Stabilní
Zvládne i táhlejší kopce
Dálkové ovladani
Je hezké že na riditkach je i blinkr ,ale je tak špatně dán,že na něj nedosáhnu.Skoda že to není řešené trochu jinak
- hodně strohý návod.
-v návodu se píše nosnost do 150 kg...tak nevím čeho se držet ,zda návodem ,nebo tím co píšou tady.
S koloběžku jezdím do práce,kterou mám 8 km.Cestou mám i kopce.Vyzkoušeno při 105 kg ne jen rovný povrch ujede cca 30 km.
Při brzdění mi na displeji bliká vykřičník v trojúhelniku. Není to závada jsem zjistila,pokud to nesvítí i když se nebrzdi. Celkově ale jsem spokojená .Koloběžka je robustnější a kam potřebuju,tam mě doveze.Na rovince i 39 km/ hod.
Kupovali jsme obě varianty - bílou i černou. Koloběžky šlapou jak hodinky. První nabití do plna se zatím podařilo pouze u černé koloběžky, bílá má stále červenou diodu na baterii, ale výrobce píše, že je to možné. Zatím jeden pořádný výlet, nalítáno 20 km, baterka se nepohla ani o čárku a to jsme jeli proti dost silnému větru. Výkon skvělý, robustnost koloběžky vyvolává pocit jistoty. Široký nášlap nemá chybu, brzdy hodně pomáhají. Možnost polohovat řídítka je taky benefit. Celkově na koloběžce při jízdě zažíváme prostě "štěstí". Pokud si někdo myslí, že je to brknkačka když se jede na motor, tak Vás vyvedu z omylu. Zapojujete u toho celé tělo a po výletě cítíte svaly v těle.
Nejde úplně o zápor, ale rozhodně to není koloběžka do města. Avizované rychlé složení a vběhnutí do tramvaje určitě nečekejte. Než jsme přišli na mechanismus složení a než se tzv. rozběhl, tak to trvalo. Použili jsme hodně mazadla W5. Teď už dobrý, ale koloběžka je fakt HODNĚ těžká, neskladná a velká, takže určitě spíš na výlety , cyklotrasy, pěšiny v lese ... ale ne na přebíhání mezi dopravou. JInak netuším co bych vytkla. Možná asi úplně příšerný přístup k ventilku na zadním kolečku. Už se "těším" až budeme muset nafukovat :(
Naprosto nicneříkající návod ke koloběžce.
Koupila bych rozhodně znovu. Má svoje drobné mouchy. Ale co ne? Rozhodně doporučuji, pokud máte chuť naložit do auta , někam zajet a na výletě nalítat kiláky a vidět to, co jako pěší nestihnete určitě doporučuji
elegantní, a na potřetí i spolehlivá
jak moc používaná nevím, byl to dárek
ě x výměna????
problémy, čas atd , ale nakonec ok
Neměli jsme štěstí. Chystáme se reklamovat. Baterie nedrží,koloběžka se vypíná během cesty. Věřím, že jinak by bylo vše v pořádku.
Zatím spokojenost s baterií i výkonem...
Stržené šrouby a náročnější váha
robustní konstrukce, nafukovací kola, dostatečný výkon elektromotoru nejen pro rovinu ale i do kopce, lépe je jezdit po asfaltu, ale zvládne i vyjet do kopce po šotolině - lepší je ale trochu pomoci odrážením
Jízdní vlastnost
Baterie nevydrží dlouho nabitá dle návodu
No zkrátka průměr, čekal jsem od toho více
Všechno super, rychlá jako ďas, pevná konstrukce, snadné složení a ovládání
Super, má všechno, co má mít
Splňuje vše, co je popsáno.
Pravá páčka brzdy se kvůli regulátoru rychlosti špatně ovládá.
Demontáž kol při opravě duší bude náročná.
Mám ji jen pár dní, ale zatím jsem spokojená