Boty sedí dobře.

Boty sedí dobře.
Pohodlné a po nehodě žádné poškození
Poutko na obouvani se ihned utrhla.
Boty jsou lehké,dobře sedí na noze,jsem spokojen.Jestliže někdo požaduje boty těžké bytelné,typu Kanady,tak to nejsou boty pro něj.
Vyměnil jsem si kaničky a dal silnější nevím jestli je to zápor,ale boty se lepé stahují i vypadají lépe.
-lehké a pohodlné
-zajímavý vzhled
-nekvalitní zpracování podrážky . Již po 14 dnech začala odpadávat červená část podrážky.
-reklamace zamítnuta z důvodu mechanického poškození ( řadičku mám pogumovanou a není tedy jak poškodit podrážku, tak aby ji část upadla ) . Nevím jak mám chodit , abych podrážku mechanicky nepoškodil :-(.
Od W-Tecu mám spoustu věcí, od kalhot , bundy, nákrčníků a se vším veliká spokojenost. Tyto boty jsou ale veliká tragédie a přilepení červené části podrážky je velmi nekvalitní a celkově mám pocit, že červená část podrážky je vyrobena z nekvalitního materiálu.
Výborně sedí na noze.Vzhledově atraktivní.Ještě jsem v nich nezmokl,uvidím co pak.
Spokojenost,výborně sedí na noze,vzhledově atraktivní,zatím bez zkušenosti jak v dešti.