Alkohol tester Recenze W-Tec Sekter 23794-1

Recenze W-Tec Sekter 23794-1

Praktický alkoholový tester W-Tec Sekter 23794-1 vám po 20 sekundách přípravy změří promile alkoholu v krvi s tím, že horní hranice je 1,9 promile. Měření lze ale provést v dalších třech jednotkách, které jednoduše nastavíte postranními tlačítky. K dispozici je hned 10 vyměnitelných náustků a výsledek měření je čitelný na digitálním displeji.

Petr4. listopadu 2024

Ještě jsem neskoušel

Pavel23. května 2024

Funkce vůbec neodpovídá návodu! Celkové provedení je opravdu na pohled levné Není v návodu popsáno ani na krytu nikde naznačeno, jak otevřít kryt baterie (musí se odsunout směrem dolů). Patrně při zoufalém pokusu dostat se k prostoru na baterie ulomíte plastové pacičky, které víčko drží.

Chtěl jsem pochválit alespoň kvalitní pouzdro, ale i to se mi po max. 5(!!!) otevřeních rozbilo - přestal fungovat zip :D Tím pádem dávám jen jednu hvězdu, je to k ničemu. Tenhle produkt je výsměch, opravdu to nekupujte. Už bych nevěřil ani naměřeným hodnotám, když vidím, jak je to celé udělané.

maja.pechi23. března 2024

Supr věc funguje skvěle.

carlos7778004. března 2024

Produkt byl zaslán zdarma e shopem Insportline,je funkční ,vloženy baterie a splnil očekávání

Registrovaný uživatel3. října 2022

Kapsni

Registrovaný uživatel21. června 2022

Přístroj byl na displeji poškrabaný a působil celkovým dojmem že byl již někým používán a poté vrácen.Mě byl podstrčen jako dalšímu zákazníkovi...

Nic-moc...