Recenze W-Tec Fonteller žlutá - šedá
Lehká dobře viditelná v provozu, reflexní pruhy viditelné v noci. Další výhodou je nepromokavá vložka, uvnitř bundy, která se dá v odepnout.
Perfektní střih, jelikož se jedná o letní bundu v při jízdě zatím nevyzkoušeno.
Sedí
Bunda je zdaleka vidět. Koupil jsme si ji po havárii na motorce, kdy jsem byl oblečený "klasicky" celý v černém a řidič auta mě přehlédl.
O nedostatcích nevím, ale číslování mě překvapilo. Zimní i letní motobundy jsem měl ve velikosti L, u téhle bundy tomu ale odpovídalo XXL.
Po havárii doporučuji všem motorkářům, aby nejezdili v černém a koupili si bundu jako já.
Pohodlná, lehká
Parádní bunda
Super letní bunda na motorku s odnímatelnou vložkou proti promoknutí. Při velmi horkém počasí, je prodyšná a tak se vůbec nezapotíte. K bundě jsem si dokoupil chránič páteře, kde je pro něj v bundě připravena kapsa.
Dobře prodyšná...lehká...
Lehká , vzdušná a velmi dobře je motorkáři vidět
super vzhled , nádherná viditelnost
malý limec u krku
Kvalitní zpracování a materiál.
Rozjíždí se zip a nedostatek kapes.
Chybí pateřák
Velké síťované plochy
Výrazná barva
Ideální do města na kratší jízdy
Rozumná cena
Alespoň základní chrániče v ceně
Prostor pro zádový chránič
Kvalita šití výrazně lepší než u “pouličních” prodejců, přitom cena stejná
Tahle bunda není žádná super třída, ale za ty peníze je perfektní volba pro letní vedra. Díky síťovine výborně větrá a i ve 30C je v ní dobře. Světlá barva odráží slunce a je vidět.
Rozhodně doporučuji pro ty, co jezdí po městě jen v tričku, s tím že jedou “jen za roh”.
Až se ušpiní nebo sepere, koupím zas :-)