Recenze Vyznamenání - Danielle Steel (2018, pevná)

V roce 1940 obsadí německá armáda Francii a šestnáctiletá Gaëlle se stává svědkem válečných hrůz. Němci vstoupí i do jejich poklidného města a Gaëllinu nejlepší přítelkyni Rebeku i s rodinou deportují neznámo kam. O tom, kam Židé mizí, se ale proslýchají strašlivé věci. Nikomu není možné věřit a z bývalých přátel se stávají pokrytci, kolaboranti a udavači.

Registrovaný uživatel5. června 2021

Super čtení!!!

Moc hezky napsaná kniha.

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Moc dobré čtení, čte se jedním dechem, vřele doporučuji

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

odpočinková četba

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Využila jsem akce 2 + 1 zdarma na knihy Daniely Steelové. Říkala jsem si, že místo květiny nebo balíčku kávy vezmu někdy na návštěvu knihu. Zatím je budu mít připravené v záloze. A některou si nechám. Byla jsem zvědavá, protoře od této autorky jsem ještě nic nečetla. Měla jsem představu, že píše "klasické červené románky pro dámy". Hodně jsem se spletla. Vyznamenání jsem přečetla jedím dechem. Krásný příběh, zajímavý námět, čtivý, vtáhne do děje. Jste v určitém napětí, ale přesto svým způsobem vypnete a odpočinete si. Přečetla jsem si další knihu - Přes nepřízeň osudu. Opět se ponoříte do života postav a čekáte, jestli budou jednat podle vašich představ. Už tušíte, kam budou směřovat, ale přesto... Super odpočinkové čtení, čtení večerní, čtení k odpolední kávě nebo čaji... no prostě super čtení.