Recenze VyplašTo Rozbočka pro napájení až 3 kusů plašiče

Rozbočka pro napájení více plašičů zvířat umožňuje efektivní rozšíření systému odpuzování škůdců v rámci jednoho napájecího zdroje. Je určena pro napájení až tří elektronických plašičů VyplašTo z jednoho 12V síťového zdroje, což zjednodušuje instalaci a provoz v rozsáhlejších prostorách. Toto řešení eliminuje potřebu pořizovat více samostatných napájecích adaptérů a umožňuje pokrýt větší…

4 recenze

hynek.smidu17. června 2026

Rozbočovač, který rozbočuje :-)

Žádné zápory jsem neobjevil

Použil jsem pro napájení tří plašičů od Vyplašto. Funguje tak, jak má. Kabel je kvalitní a dobře stíněný.

Vilém17. června 2026

Rozbočovací kabel plní svou funkci dobře Nemusí se kupovat další zdroje Jeden rozbočovač napájí tři zařízení najednou

Je to prostě kabel, není na něm co pokazit. Funguje dobře

ludmilabendova10812. června 2026

Díky rozbočce jsem snadno propojila víc plašičů najednou Jednoduché

Tři plašiče jsem propojila najednou díky rozbočce a nemusím tím pádem kupovat tři zdroje. Dobrá věc. Teď plašiče chrání daleko větší prostor než když byl jen jeden.

Vlasak Lubo29. května 2026

Perfektní na propojení třech kusů plašičů na jeden zdroj Jednoduchý a účinný

Objednal jsem si už dřív víc kusů plašičů na kuny od Vyplašta, který jsem měl zapojený jednotlivě. Pak jsem zjistil, že díky rozbočce je můžu propojit všechny na jeden zdroj. Doobjednal jsem teda ještě rozbočku a všechno teď funguje naprosto skvěle.