Recenze VyplašTo Plašič kun a myší modrý

Odpuzovač zvířat VyplašTo je profesionální nástroj, který je určený k odpuzování kun, myší, krys, potkanů a lasiček. Tento produkt je ideální pro použití v domácnosti, bytě, chatě nebo chalupě, kde je potřeba se zbavit těchto škůdců. Jedná se o ultrazvukový odpuzovač, který pracuje na bázi unikátního generátoru ultrazvukového signálu. Tento generátor byl vyvinut v České republice na…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 14 recenzí pomocí Seznam AI

VyplašTo Plašič kun a myší modrý má rozporuplné hodnocení – část uživatelů potvrzuje jeho účinnost, jiní zmiňují nespolehlivost. Kvalitní zpracování a design jsou chváleny, ale absence kontrolky zapnutí a nesnesitelný zvuk pro některé uživatele snižují komfort. Doporučeno pro ty, kteří hledají robustní plašič s pěkným vzhledem, ale je třeba počítat s možností, že nemusí fungovat na všechny škůdce.

• Funguje na kuny a myši podle některých recenzí
  • Robustní a kvalitní zpracování těla
  • Jednoduché zapojení a okamžitá funkčnost
  • Pěkný design a modrá barva
  • Velký dosah
  • Nefunguje spolehlivě na všechny kuny a myši
  • Chybí kontrolka zapnutí a vypnutí
  • Nesnesitelný zvuk pro některé uživatele
  • Není jak ověřit funkčnost bez vizuální kontroly
  • U některých variant se objevuje nespolehlivost

klempirstvi.stastny1. července 2026
Uživatelský obrázek č. 1
Míla30. června 2026

Ten modrý vypadá vážně pěkne Stačí připojit do zásuvky a hned běží POmohl, vyplašil

Ani po dvou týdnech používání jsem žádný mínus neobjevila

Konečně něco, co fakt funguje. Český produkt jsem podpořila ráda.

honzamathauser29. června 2026

Design krasny

Ale bohuzel kuna se na to klidne koukne, očmuchá a jde si lehnout do motoru. Takže za me bohužel.

Registrovaný uživatel23. června 2026

Má velký dosah Jednoduchý přimontování Stačí zapojit nebo dát baterky a hned funguje

Modrá barva nemá žádný vliv na funkčnost, ale vypadá to líp než ta šedivá. Doporučil bych akorát přikoupit držák na zeď, pak je přidělání úplně jednoduchý.

Registrovaný uživatel17. června 2026

Narozdíl od jiných značek, tenhle funguje je to český produkt z mé rodně Plzně Robustní kvalitní tělo, které jen tak nepustí vodu a prach

Funguje a je vyrobený z kvalitních materiálů. Mám ho venku už delší čas a těsní dobře. Můžu jen doporučit. Přikoupíme ještě plašič ptáků.

lpip17. června 2026

Ten modrý design plašiče je naprosto luxusní Naživo vypadá ještě líp než na obrázku Na kunu, co mi chodila vytahovat slepice z kurníku zafungoval okamžitě

Ochránil mi celý kurník i výběh pro slepice před kunou. Do téhle věci se fakt vyplatilo investovat. Díky chlapi.

Monča Matušková15. června 2026

Jako žena hodnotím vzhled plašiče. vypadá moc pěkně :) Chraní mi auto před kunami

Zatím jsem žádné neobjevila

Funguje, plaší, a to je to, proč jsem ho kupovala. Vyplašil mi kuny od auta.

vlasak.lubo15. června 2026

Modrá barva je super, má pěkný vzhled Profesionální plašič, žádná levná chatrná krabička z číny Funguje perfektně i na baterky

Víčko na šroubky, ale nic hrozného

Potřebovali jsme se zbavit kuny a s tím nám pomohl, takže není co víc dodat.

Jan Fait29. května 2026

Naprosto vyhozené peníze. Nefunguje a může být třeba zlatý.

mechjar22. dubna 2026

Zatím se kuny nepodařilo vypudit.

Milan23. března 2026

Designově celkem povedené

Není jak zkontrolovat funkřnost, protože slibovanou frekvenci lidské ucho neslyší. Nemá zapíbací - vypínací kontakt ani LED prozrazující činnost.

Myšky si z této plašičky nic nedělají. Jako, že by je odpudila nebo dokonce odradila z choutek běhat do kůlničky, tak to ani náhodou... Asi to budu muset bez úspěchu pokusy o plašení ukončit. Brzy přiletí vlašťovky a ty by plašička mohla skutečně plašit ... Takže zase pastičky...

masdem.mistopredseda18. února 2026

Blbé je, ze funguje tak dobře ze vypudini majitele domu. Nesnesitelný zvuk!

MaxHolomek6. ledna 2026

Nefunkční.. myška tam je furt po par dnech/tydnech

Registrovaný uživatel17. prosince 2025

Vypadá to, že funguje.

Je špatně rozpoznat, že je přístroj zapnutý, chybí kontrolka.

Viliam Richter28. července 2025

Nefunguje to,možná v zime,ked su v Afrike