Recenze Vyměřený čas - Karel Cubeca (2019, vázaná)

Sny o dokonalém světě berou za své, když planeta přichází o magnetosféru a stává se smrtící pastí. V nastalém chaosu ukrývá profesor svoji dceru Karru do odlehlého vězení, kde nastoupí na pozici psycholožky. Poté co i sem prosáknou informace o kritické situaci, nezbývá než vytvořit nesourodou skupinu, která se vydá na dobrodružnou cestu za záchranou života. Někdo má ale snahu výpravu překazit,…

4 recenze

Registrovaný uživatel5. května 2021

Čtivá kniha, sci-fi, která se hodně dotýká dnešní doby, přesto, že se děj odehrává na Marsu. Ačkoliv byla napsána před dobou covidovou, dotýká se více aspektů, které by mohly nastat i na Zemi. Knihu četl nejdřív manžel, kniha se u velmi ííbila.

Trošku mi vadilo na začátku každé části - kolik dní, hodin atd je před zánikem planety. Často jsem se musela zpětně dívat na poslední časovou osu, abych si uvědomila, kolik času uběhlo od posledního děje.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2020

Jen jsem nahledla - jinak si ji nechávám jako dárek pod stromeček a moc se těším

Registrovaný uživatel23. dubna 2020

Čtivá, zajímavé téma.

Pro lidi kteří rádi sci-fi a zároveň trochu tajemna.