Recenze Vyhlídka na věčnost - Jiří Kulhánek (2011, brožovaná)

Recenze Vyhlídka na věčnost - Jiří Kulhánek (2011, brožovaná)

Žijí mezi námi - známe je z televize, z rozhlasu i z novin - mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Pan Mluvčí totiž příliš nemluví, pan Mluvčí pouze vyřizuje vzkazy, a když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Trojsměnný.

Registrovaný uživatel24. září 2022

Zatím žádnou knihu jsem nekoupila, až v říjnu. Skvělá kniha

Nevím, žádné neznam

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Jako zcela stranný milovník tvorby páně Kulhánka doporučuju, dávám 6* z 5ti. Akční jízda, kde je všechno. Četl jsem několikrát stažený epub a pak neodolal a zakoupil papírově (2x, fakt, nekecám), jen abych to měl v knihovně. Třeba to taky jednou pude prodat na aukru za desetitisíce.

Registrovaný uživatel5. října 2020

Tak z této knížky jsem nadšená, ta stojí za to, aby jí člověk přečetl i víckrát.

Registrovaný uživatel12. března 2020

černý humor, napínavé, spád děje, když už si myslíte že bude mravenečkem.... nebude... a poslední scéna, vzkaz je smrt... nemá chybu

nechal umřít půlku nočního klubu

Best Kulha, myslím si, že jeho nejlepší dílo