Krásné kvalitní zpracování.
Na venek celkem velká, ale uvnitř strašně malinka, málo prostoru. Po naplnění velké kapsy už do malinke nedáte nic.

Krásné kvalitní zpracování.
Velmi pěkné a kvalitní zpracování
Přijatelná cena
Ledvinka byla dárek, který opravdu potěšil. Je pěkně zpracovaná, kvalitní materiál, ve skutečnosti ještě hezčí než na obrázku.
Je skvělá, dobře se nosí a na pár drobností má ideální velikost
Je skvělá, prostorná.
Prostorná, skvěla na krátký výšlap do města kdyz nemate kapsy . Klice, velká peněženka a telefon se do ni krásně vejdou .
Přední kapsička je moc malá , sotva na klice když jich je trošku víc.
Skvělá ,prostorná , pohodlná ,
Ledvinku mám už dva roky a mimo trochu odřené logo je pořád jako nová. Zipy i materiál jsou kvalitní. Nosím ji často a moc ráda. Velikost je tak akorát na mobil, peněženku, klíče a pár drobností.
Design
Pěkná, hezky se nosí. Zipy fungují jak mají. Mohla by být trošku prostornější, ale to je jen můj pocit.
přesně velikost kterou jsem potřebovala
Stylovka!! Jsem moc spokojená
Hezká barva, praktická, skladná.
Mohl by být delší popruh. Moc se tam toho nevejde. Klíče, peněženka a mobil. Pokud máte větší telefon tak nedoporučuji.
Na to pobíhání venku při sportu nebo s kočárkem stačí.
Kvalitní výrobek, dostatečně prostorný
je to spíše tmavě šedá než černá
Šikovný,hezký, účelný
Prostorná ledvinka, vkusná, splňuje požadavky.
vypadá velice pěkně, ale bude to dárek pod stromeček, takže osobní zkušenost ještě nemáme
Produkt máme jen pár dní a zatím se zdá že jsme vybrali správně.
Moderní, kvalitní
Velmi malé.
Vypadá hezky a dobře se nosí.
Miluji vuch.
Produkt jsem si vybrala jelikož jezdím na kole a potřebuji někam dát mobil, peněženku a klíče. A tato kabelka nebo ledvinka mi bohatě stačí.
nezavazí
Používám ji vždy když jedu na kole.
Líbila se mi velikost a barva.